Tisztelt Jegytulajdonos!

Köszönjük, hogy részt vesz a Napfényes Fesztiválon, melyhez ezúton is jó szórakozást és tartalmas időtöltést kívánunk!
Az esetleges félreértések elkerülése érdekében kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót.

 • Belépőjegye abban az esetben jogosít a rendezvényre történő belépésre, amennyiben Ön elfogadja a rendezvény házirendjét, továbbá azt, hogy a szervezők annak betartását ellenőrzik. 
 • A belépőjegy kezeletlenül egyszeri belépésre jogosít. További belépés a rendezvény területének elhagyásakor a jegyszedők által a kézfejre adott pecsét és a már érvényesített belépőjegy együttes bemutatásával lehetséges.
  Kérjük, őrizze meg belépőjegyét távozásáig.
  Elveszett belépőjegyet a szervezőknek nem áll módjukban pótolni. 
 • Kérjük, hogy a rendezvény területére üveget, vagy egyéb veszélyes, sérülést okozható tárgyat ne hozzon magával.
  A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a látogatók felelőtlen magatartásából erednek. 
 • A rendezvény területére háziállatot behozni tilos. 
 • A rendezvényről hang- és kép- és videófelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvény szervezőivel szemben. Tömegről készült felvételek esetében a felvétel felhasználásához a Szervező nem köteles az azon szereplők beleegyezését kérni.
 • Fényképezni szabad olyan módon, hogy az a többi látogatót és a programot nem zavarja, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők előzetes írásos beleegyezésével lehet készíteni. 
 • A rendezvény teljes területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni! 
 • A rendezvényen ruhatár üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget!
  A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk.
 • A fesztivál sportpálya területén megrendezett sportprogramokon a látogatók kizárólag saját felelősségükre vehetnek részt. A szervezők állandó orvosi felügyeletet biztosítanak és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a sport rendezvények baleset nélkül, felügyelet mellett történjenek meg. Az ennek ellenére esetleg mégis bekövetkező bármiféle sérülésért azonban felelősségre nem vonhatók és semmiféle kártérítésre nem kötelezhetők.  
 • A vendéglátással, a szervezőkkel, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeivel az információs pult munkatársaihoz fordulhat. 
 • A Dürer Rendezvényközpont  területét biztonsági kamerarendszer figyeli, a kameraképek rögzítésre kerülnek, a lezárt területeket riasztó védi.

Köszönjük együttműködését!

Napfényes Élet Alapítvány