A Napfényes Élet Alapítvány

Alapítványunk közhasznú tevékenységet folytató nonprofit szervezet.

Célunk az emberek testi-lelki-szellemi harmóniájának elősegítése. Ennek érdekében rendszeres előadásokat és tanfolyamokat szervezünk az öngyógyítás, a természetes életmód, az önismeret és a szellemtudomány témakörében.

Kiadványaink között megtalálhatók az előadásokról készült felvételek CD-n és DVD-n, füzetek az egészséges életmódról és az egészséges ételkészítésről, füzetek magyarság témakörben, valamint a Manifesztum című kéthavilap.

Megjelent könyvsorozataink: Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai 1-3., Az evangéliumok spirituális értelmezése 1-4., valamint a szellemtudományi sorozat négy kötete (Az ember és a létezés titkai, A tudati lélek korának titkai, A bölcsesség és a szeretet útja, Az emberi lét titkai).

Fő tevékenységünk mellett rendszeres karitatív tevékenységet is végzünk kórházlátogatás, erdőtakarítás, nagycsaládosok részére ruhagyűjtés, illetve hajléktalanok részére ruha- és ételosztás formájában.

Minden évben megrendezzük a Napfényes Fesztivált, a test-lélek-szellem egészségét népszerűsítő, ebben a témakörben az egyik legrangosabb hazai rendezvényt.

Tevékenységünket támogatásokból, adományokból és kiadványaink bevételeiből fedezzük.
Amennyiben szeretné alapítványunk munkáját támogatni, annak összegéről – mely adóját csökkentheti – igazolást állítunk ki.

Napfényes Élet Alapítvány
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26., mfszt. 1.
Tel./fax: (1) 311-9999, mobil: (30) 311-9999
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , www.napfenyes.hu
Bankszámlaszám: OTP 11709002-20121060
Adószám: 18095056-2-41