Kérjük, segítse munkánkat a rendezvényen kapott kérdőív kitöltésével, hogy a jövőbeli Napfényes Fesztiválok szervezése során az Ön visszajelzéseit is figyelembe vehessük!
A 11 óra után leadott kérdőívek kitöltői között a kiállítóink és támogatóink által felajánlott, közel 70 értékes nyereményt sorsoljuk ki. A sorsolásokat 13:10-kor és 19:00-kor tartjuk a Nagyszínpadon.

A nyeremény átvételének feltétele a belépőjegy bemutatása! A több kérdőívet is kitöltő személyeket kizárjuk a nyereménysorsolásból.

A nyertesek nevét az udvaron lévő információs pultnál elhelyezett hirdetőtáblán tesszük közzé. A nyeremények ugyanitt vehetők át a sorsolások után fél órával. A fesztiválon át nem vett ajándékcsomagok nyerteseivel telefonon egyeztetünk az átvétel módjáról. A fesztivál után a nyeremények átvétele történhet személyesen az Alapítvány székhelyén, illetve vidéki nyertes esetén postázzuk azt. A személyes átvételre június 29-ig van lehetőség. Akit június 29-ig nem érünk el telefonon, vagy nem jön el a nyereményéért az Alapítványba, illetve ha a postai csomag a címzett hibájából visszajön, a nyertes elveszíti nyereményét.
A nyeremények átvételének feltétele a személyes adatok hiánytalan kitöltése és a fesztiváli belépőjegy bemutatása. Hiányos vagy hibásan kitöltött adatok esetén, illetve belépőjegy hiányában a nyereményeket nem tudjuk átadni.