Nyereménysorsolás

Nyereménysorsolás2019-05-29T20:55:09+00:00

Kérjük, segítse munkánkat a rendezvényen kapott kérdőív kitöltésével, hogy a jövőbeli Napfényes Fesztiválok szervezése során az Ön véleményét is figyelembe vehessük!
A 11 óra után leadott kérdőívek kitöltői között a kiállítóink és támogatóink által felajánlott, közel 70 értékes nyereményt sorsoljuk ki.
A sorsolások időpontja: 13:10-kor a Nagyszínpadon és 16:55-kor a Pódiumszínpadon.

A nyeremény átvételének feltétele a belépőjegy bemutatása! A több kérdőívet is kitöltő személyeket kizárjuk a nyereménysorsolásból.

A nyertesek nevét az udvaron lévő információs pultnál elhelyezett hirdetőtáblán tesszük közzé. A nyeremények ugyanitt vehetők át a sorsolások után fél órával. A fesztiválon át nem vett ajándékcsomagok nyerteseivel telefonon egyeztetünk az átvétel módjáról. A fesztivál után a nyeremények átvétele történhet személyesen az Alapítvány székhelyén, illetve vidéken élő nyertes esetén postázzuk azt. A személyes átvételre június 28-ig van lehetőség. Akit június 28-ig nem érünk el telefonon, vagy nem jön el a nyereményéért az Alapítványba, illetve ha a postai csomag a címzett hibájából visszajön, a nyertes elveszíti nyereményét.
A nyeremények átvételének feltétele a személyes adatok hiánytalan kitöltése és a fesztiváli belépőjegy bemutatása. Hiányos vagy hibásan kitöltött adatok esetén, illetve belépőjegy hiányában a nyereményeket nem tudjuk átadni.

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü