Közönségszavazás
Nyertesek

A XIV. Napfényes Fesztivál PLAKÁTPÁLYÁZATA

A XIV. Napfényes Fesztiválhoz kapcsolódóan a Napfényes Élet Alapítvány idén is országos plakátpályázatot hirdet.

A pályázat témája az öröm.

Mit jelent számodra az öröm? Te minek tudsz a legjobban örülni? Mi lehet az oka annak hogy egyesek a legkisebb dolgoknak is tudnak örülni, mint például a reggeli madárcsicsergés, mások pedig nem? Melyek életed legfőbb örömforrásai és melyek a hétköznapok apró örömei? Kipróbáltad már, hogy esténként végiggondolod, mi mindennek örültél aznap? Mi az, ami fel tud vidítani, ha szomorú vagy? Te mivel szoktál örömet szerezni másoknak?

A pályázatra olyan alkotásokat várunk, amelyek művészi formában fejezik ki az öröm fogalmát. Célunk évről évre, hogy a művészi alkotásra kedvet érző gyermekekben, fiatalokban és felnőttekben felkeltsük az érdeklődést egy-egy mindenkor aktuális téma iránt, és lehetőséget biztosítsunk arra, hogy művészi formában fejezzék ki mindazt, amit ez bennük megmozdít, megindít. A legjobb pályamunkákat interneten is közzé tesszük – lehet majd a közönségdíjra is szavazni –, a zsűri és a közönség által legjobbnak ítélt képekből pedig a Napfényes Fesztiválon kiállítást rendezünk.

A pályázatok beérkezési határideje: 2017. május 19., 12:00

A részletes pályázati kiírás innen érhető el.

A pályázati adatlap innen érhető el.

Kérjük, megosztással, továbbküldéssel segítsen Ön is, hogy a Napfényes Fesztivál híre és pályázati felhívásunk minél több emberhez eljusson!