A természetgyógyászat a testi-lelki problémáink valódi okainak megkeresésében nyújt segítséget. Megoldásukhoz, egészségünk és harmóniánk helyreállításához, megőrzéséhez hatásos, mégis szelíd gyógymódokat kínál. Szakembereink szeretettel várják az érdeklődőket, akik egy személyes konzultáció vagy kezelés során kipróbálhatják az alternatív módszereket.


Fontos! A konzultációkra a helyszínen előzetesen jelentkezni kell a Jelentkezési Pultnál, a délelőtti konzultációkra 9 órától, a délutáni konzultációkra pedig 13 órától! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki. A konzultációk ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!

Kineziológia

A kineziológia egy olyan szelíd és természetes terápia, melynek segítségével a legkülönbözőbb fizikai, energetikai vagy lelki problémák tárhatók fel és gyógyíthatók.

Önismereti asztrológia

Az asztrológiának minden korban jelentős szerepe volt. Őseink tudták, hogy részei a természetnek és lényükben ugyanazok az erők lüktetnek, mint a Tejútban;

homeopatia

A homeopátia holisztikus szemléletű gyógymód, amely nem a betegség gyógyítására koncentrál, hanem a beteg ember testi-lelki-szellemi egyensúlyának helyreállítását helyezi a középpontba.

Asztrológia az önismeretbenAz ember természetéhez, lelkéhez nagyon közel állnak a különböző hangok, dallamok és ritmusok. Megszólítják belső világunkat, közvetlenül hatnak kedélyállapotunkra. Nagyon sok mindent tudunk kifejezni zenével: örömöt, derűt, vidámságot, bánatot, szomorúságot…

A művészeti munka komoly gyógyító hatással van a lélekre és az érzelmekre.
A résztvevők megismerhetik, hogyan tudják megtalálni saját művészeti munkájukban gyógyulásuk kulcsait.

Biológiai fogászat

A biológiai fogászat a hagyományos fogászati módszerek és anyagok mellett – olykor azok helyett – szelíd és természetes anyagokat és módszereket is használ.

Kranioszakrális terápia

A terápia elnevezése a cranium (koponya) és a sacrum (keresztcsont) szavak ötvözéséből származik. A koponyavarratok mikromilliméteres mozgásra képesek, mely a „koponyalégzés” előfeltétele.

Szépségápolás: Dr. Hauschka-kozmetika

A Dr. Hauschka-féle kozmetikai kezelés válogatott, magas minőségű gyógynövénykivonatokból készült kozmetikumokkal történik, és teljes kezelést nyújt a test, a lélek és a szellem számára.

manual_gerinc2

Ennek a terápiás módszernek az a célja, hogy újra mozgathatóvá tegye az ízületeket, az izmokat és a szalagokat, és hogy oldja a bennük keletkezett funkcionális blokkokat.

Bach-virágterápia

Napjainkban egyre népszerűbbé válik a Bach-virágterápia, ami egy virágeszenciákat használó természetes, szelíd gyógymód a legkülönfélébb testi és lelki problémák kezelésére.

Dr. Voll-féle elektroakupunktúrás állapotfelmérés

A Voll-féle állapotfelmérés egy egyszerű, természetes és fájdalommentes módszer, mely egy speciális műszer segítségével történik.

Nehézfém- és allergiakivezetés

Fogantatásunk pillanatától kezdve érnek minket traumák és betegségek, amelyeket a szervezetünk mint információt életünk végéig tárol.

grafologia

A kézírás testünk mozdulatainak a papírra levetített képe. Izmaink minden apró rezdülésében legbensőbb lelki tartalmaink is benne rejlenek. Tudatalattink kincsei fejeződnek ki az írás során használt izmok segítségével, mely kincsek megismerése óriási lehetőséget jelent számunkra, hogy teljesebb képet alkothassunk önmagunkról.

eletvitelAz életvitel konzultáción gyakorlati ötleteket és tippeket hallhatunk egy tudatosabb életvitel kialakításához; útmutatást kaphatunk a természetes életmód megértéséhez és megvalósításához,

Reflexológia (talpmasszázs)Minden talpon található reflexzóna egy-egy testrésszel áll kapcsolatban. Amikor nyomást gyakorlunk egy ilyen zónára, akkor a hozzá tartozó testrész vérellátottsága is élénkülni fog.

hajgyogyaszatA haj mindig reagál a szervezetünkben végbemenő problémákra. Hajanalízissel háromezer betegség analizálható egy hajszálból.

csalad

Ennek a rendszerszemléletű megközelítésnek a fókuszában a család, annak alrendszerei és az egyén családi kapcsolatai állnak.

orvosigyogym_gerinc1A változatos fogásokból álló kezelések, szelíden és fájdalommentesen oldják az izomzat feszültségét. Segíti a test vér és nyirokkeringését, a bőr, az izom és a kötőszövetek rugalmasságát. Nyugtatja az idegeket és javítja a közérzetet.

ELŐADÁSOK
Tovább +

ELŐADÁSOK

Müller Péter  ·  Prof. Dr. Bagdy Emőke
Laár András ·  Váradi Tibor

SZTÁRVENDÉGEK, KONCERTEK
Tovább +

SZTÁRVENDÉGEK, KONCERTEK

Szinetár Dóra  ·  Fool Moon
Kövi Szabolcs

GYERMEKPROGRAMOK
Tovább +

GYERMEKPROGRAMOK

kézműves foglalkozások  ·  koncertek
bábjáték  ·  meseösvény

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>KONZULTÁCIÓK</span>
Tovább +

KONZULTÁCIÓK

kineziológia, asztrológia, masszázs,
biológiai fogászat, Bach-virágterápia,
Dr. Voll-féle állapotfelmérés,
nehézfém- és allergiakivezetés, művészeti munka, homeopátia, íriszdiagnosztika

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>WORKSHOPOK</span>
Tovább +

WORKSHOPOK

szépségápolás, családállítás, enneagram, gerinctorna, életútelemzés, grafológia,
böjt és tisztítókúrák, tanulási blokkok, allergiák kezelése, szenvedélybetegségek

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>SZABADIDŐS PROGRAMOK</span>
Tovább +

SZABADIDŐS PROGRAMOK

önismereti utca felnőtteknek, zenesátor, hagyományok sátra, társasjáték sátor, környezetvédelmi sátor, bűvészshow,
dúlasátor és gyermekjátszó, zsonglőrök

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>REFORMÉTEL-KÓSTOLÓK</span>
Tovább +

REFORMÉTEL-KÓSTOLÓK

receptklub, ételkülönlegességek,
édes és sós sütemények, vegán torták,
tej- és tojásmentes fagylalt,
bio vattacukor, bio pattogatott kukorica és sok más, tisztán növényi finomság

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>VÁSÁR, KIÁLLÍTÓK</span>
Tovább +

VÁSÁR, KIÁLLÍTÓK

egészséges életmódhoz kötődő különböző termékek

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>VIDEÓK</span>
Tovább +

VIDEÓK

Látványos videók idei és korábbi fellépőinkről, programjainkról

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>PLAKÁTPÁLYÁZAT</span>
Tovább +

PLAKÁTPÁLYÁZAT

Ez évben is meghirdettük országos plakátpályázatunkat

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>MEGKÖZELÍTHETŐSÉG</span>
Tovább +

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Hogyan közelíthető meg a fesztivál helyszíne?

VISSZA új