Holisztikus fogászat

A holisztikus fogászat a hagyományos fogászati módszerek és anyagok mellett – olykor azok helyett – szelíd és természetes anyagokat és módszereket is használ.

Odafigyel a fogak és a meridiánok, illetve a fogak és a szervek kapcsolatára, valamint segít tudatosítani a fog betegségeinek konkrét lelki hátterét. Szelíd és biztonságos módszerekkel segíti a nehézfémektől való megszabadulást. A konzultáción a vendég személyre szabott javaslatokat kap olyan kérdésekre és problémákra mint például az amalgámtömés eltávolítása, a nehézfémterheltség, a galvanizmus, a fluor használata, a fogpótlás vagy a szájhigiénia. A holisztikus szemléletű fogász tanácsot nyújt fogszuvasodás megelőzésére, valamint  ínygyulladás és ínyvérzés megelőzésére, kezelésének lehetőségeire otthon és a rendelőben. Segíti a vendéget abban, hogy fogainak, szájának egészségéért a mindennapok során ő maga is eredményesen tenni tudjon.


Fontos! A konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti konzultációkra 9 órától, a délutáni konzultációkra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely szakemberünkhöz, minden látogatónk legfeljebb egy konzultációra tud bejelentkezni.
A konzultációk ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!

2019-05-03T11:47:14+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü