Fogantatásunk pillanatától kezdve érnek minket traumák és betegségek, amelyeket a szervezetünk mint információt életünk végéig tárol.

Stresszhelyzet esetén az immunrendszerünk gyengül, ezért csökken a védekezőképességünk: könnyebben elkapunk valamilyen vírust vagy baktériumot, illetve védekezésképpen szervezetünk  nehézfémeket raktároz el. Ez a terápia azért egyedülálló, mert megtanítja testünket arra, hogy miként engedje el az agyban lerakódott nehézfémeket, így az agyunk megtanulja, hogy stressz esetén beindítsa a szervezet saját védekezőrendszerét. A nehézfémek távozása után javul az ember pszichés állapota, jobb lesz a közérzete és megszabadulhat régi betegségeitől (pl. allergiák) is.


Fontos! A konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti konzultációkra 9 órától, a délutáni konzultációkra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely szakemberünkhöz, minden látogatónk legfeljebb egy konzultációra tud bejelentkezni.
A konzultációk ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!