A XVI. Napfényes Fesztivál „Nyerje meg belépőjegyét!” nyereményjáték feltételei

 1. A Nyereményjáték szervezője a Napfényes Élet Alapítvány (1056 Budapest, Belgrád rakpart 26., e-mail: fesztival@napfenyes.hu), mint a XVI. Napfényes Fesztivál szervezője, továbbiakban Szervező.
 2. A Szervező munkatársai és együttműködő partnerei, azok hozzátartozói és velük egy háztartásban élők nem vehetnek részt a Nyereményjátékban.
 3. A Nyereményjáték 2019. május 6-tól május 29-ig tart. A Szervező fenntartja magának a jogot a Nyereményjáték időtartamának meghosszabbítására.
 4. A Nyereményjátékon való részvétel díjmentes.
 5. A Nyereményjáték időtartama alatt a Szervező minden héten három darab belépőjegyet sorsol ki. Minden nyertes a saját kategóriájának (nappali tagozatos diák, nyugdíjas vagy teljes árú) megfelelő nyereményjegyet nyer. 
  A nyeremény belépőjegy egy fő belépésére jogosít a XVI. Napfényes Fesztiválra.
 6. A Nyereményjátékban a Nyereményjátékhoz kapcsolódó totót helyesen kitöltő, 14. életévüket betöltött személyek vesznek részt, továbbiakban Játékosok.
 7. A Nyereményjátékban való részvétellel a Játékosok elfogadják a Részvételi Feltételeket.
 8. A Nyereményjátékban a résztvevők vállalják, hogy valós adatokat adnak meg. A nyereményjegy átvételekor ellenőrizzük a nyertes személyazonosságát. A nem valós adatokkal regisztrálók nem jogosultak a nyeremény átvételére, az így megmaradó jegyeket a Szervező újra kisorsolja.
 9. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a Nyereményjátékból kizárja azokat a személyeket, akik hamis adatokkal regisztrálnak a Nyereményjátékban.
 10. Minden Játékos csak egy névvel és egy e-mail címmel vehet részt a Nyereményjátékban. Azon Játékosokat, akiknél egyértelműen megállapítható, hogy ugyanaz a Játékos több névvel és/vagy e-mail címmel vett részt a Nyereményjátékban, a Szervező kizárja a sorsolásból.
 11. A Nyereményjáték során minden Játékosnak csak egy nyereményjegy lehetséges.
 12. Az aktuális sorsolásba az összes, a totót a sorsolás napján 16 óráig helyesen kitöltő Játékos neve bekerül.
 13. A sorsolások a Nyereményjáték időtartama alatt mindig szerdai napokon történnek.
 14. A nyerteseket a megadott adatok alapján e-mailben értesítjük és nevüket, településüket minden héten, szerdai napokon közzétesszük a Fesztivál honlapján (http://napfenyesfesztival.hu).
 15. A Nyereményjátékkal kapcsolatosan a hatályos magyar törvényi szabályozások az irányadók.
  A nyereményjátékban kisorsolt nyereményjegy üzletpolitikai célból szervezett sorsolás során adott árengedmény, erre tekintettel az adómentes bevételnek minősül.
 16. A Szervező tiszteletben tartja a játékban résztvevők személyhez fűződő jogait. Személyes adatokra a nyertesek eléréséhez, azonosításához van szükségünk (név, cím, e-mail cím). Az adatok megadása önkéntes, Szervező csak az így, önkéntesen megadott adatokat rögzíti.
 17. A Szervező nem értékesíti, és nem továbbítja a Játékosok személyes adatait harmadik személynek. Személyes adatait kizárólag a 15. pontban hivatkozott Adatvédelmi szabályzattal összhangban használjuk fel.
 18. A Játékosok elfogadják, hogy személyes adataik közlésével egyúttal felhatalmazzák Szervezőt, hogy az a Napfényes Élet Alapítvány tevékenységével kapcsolatos hírlevelet küldjön számukra. Az a Játékos, aki nem kíván a jövőben további hírleveleket kapni, e-mailben kérheti adatai törlését a nyilvántartásból.
  A személyes adatok kezelésére egyebekben a Szervező Adatvédelmi szabályzata az irányadó.
 19. A Játékosok elfogadják, hogy nyeremény esetén erről e-mailben tájékoztatást kapnak és nevük, településük megjelenik a Napfényes Fesztivál internetes honlapján, a http://napfenyesfesztival.hu címen.
 20. A nyereményjegyeket a szervező irodájában (1056 Budapest, Belgrád rakpart 26.,) munkanapokon 10 és 16 óra között személyesen legkésőbb május 30-ig vehetik át nyerteseink. Az át nem vett jegyeket előzetes egyeztetés alapján a Napfényes Fesztiválon a külön bejáratánál lehet átvenni a rendezvény napján. A nyeremény átvételéhez a személyazonosságot mindkét esetben fényképes igazolvánnyal igazolni kell. A nyereményeket postai úton NEM kézbesítjük.
 21. A nyeremény nem átruházható, és pénzre, más termékre, szolgáltatásra nem váltható át!
 22. A Napfényes Élet Alapítvány fenntartja magának a jogot ezen hivatalos részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg. Bármilyen, módosításról szóló értesítést honlapunkon keresztül közlünk a Nyereményjátékunk résztvevőivel.
2019-05-08T18:55:59+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü