A nagyon népszerű ’csoportos műhelymunka’ lehetőséget ad látogatóinknak, hogy közelebbről – elméletben és gyakorlatban is – megismerkedjenek számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával, a szervezetfejlesztés és a szépségápolás holisztikus megközelítésével.

Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetesen jelentkezni kell a Jelentkezési Pultnál, a délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

Milyen az önértékelésed? Problémád van az önbizalmaddal? Szeretnél dolgozni a témával, és előrébb lépni ezen a területen? Amennyiben úgy érzed, hogy eljött az idő a változásra, és nem szeretnél már saját magad árnyékában élni, sőt saját életed akarod végre élni, akkor eljött a pillanat! 
Főként azoknak ajánljuk, akiknek nincs bátorságuk részt venni!

Kevesen tudják, hogy a stressz maga nem negatív vagy pozitív dolog, hanem a szervezet reakciója a külvilág hatásaira. Megkülönböztetünk distresszt (negatív stressz, például a vizsgadrukk, a válás stb.) és eustresszt (pozitív stressz, például amikor nagyon szeretnénk valamit, vagy nagyon várunk valamit). Stressz hatására kezdünk aktívak lenni a világban. Ám ha a stressz...

gerinctorna_workshopA gerincápolás magába foglal minden olyan elméleti és gyakorlati ismeretet, ami a holisztikus Ember mozgásszervrendszerének (csont, ín, szalag, izom) egészségének megőrzését szolgálják, illetve lehetőség szerint korrigálják a kóros elváltozásokat.

szepseg„A nő szépsége nem a ruhákban rejlik, amiket hord, sem az alakjában vagy a frizurájában. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik, a nő igazi szépsége a lelkéből tükröződik.” (Audrey Hepburn)

A belvárosban a közelmúltban megnyílt második Napfényes Étterem receptklubjában tisztán növényi alapanyagokból készítenek ínycsiklandozó és egészséges ételeket.

Mai életkörülményeink között a vízből, a levegőből és az ételeinkből sajnos számos olyan anyag kerül a szervezetünkbe, amelyre nincs szükségünk, felesleges vagy akár kifejezetten mérgező. Mára ez az idült és folyamatos mérgeződés olyan mértékűvé vált, hogy a szervezetünk önmagában már nem tud megbirkózni vele.

Asztrológia az önismeretben

A workshopon a célkitűzéseknek azzal a módjával ismerkedhetünk meg, amikor a hétköznapi élet és annak tapasztalatai adják az ösztönzést és az erőt a következő lépés megtételéhez. Ehhez fogunk egy mindenki által elsajátítható módszert megtanítani egy frappáns gyakorlat keretében.

Ha egyedül vagy, mert nem találod a párod, vagy ha van ugyan párkapcsolatod, de valahogy nem „találjátok” egymást és szeretnétek közelebb kerülni egymáshoz, akkor ez a műhelymunka neked való!

Asztrológia az önismeretben

Elméleti és gyakorlati tudnivalók a természetes szülésről egy bensőséges beszélgetés keretében.

A gyermeknevelés akkor lehet a legáldásosabb, ha hátterében a szülői szereteten felül tudatos önnevelés is áll. Gyermekünkért sokat teszünk azzal, ha magunk is igyekszünk minél jobb emberré válni.

A workshopon megtudhatjuk, milyen a jó mese és hogyan hat az ember lelkére? Mire adhat megoldást és hogyan működik személyes varázsmesénk? Hogyan jön létre a számunkra szükséges mese története? Hogyan dolgozunk az interaktív transzformációs mese-csoportban? 

Asztrológia az önismeretbenAz együttérzés kifejlesztése az emberiség egyik legnagyobb kihívása napjainkban. Mindannyiunknak szüksége van arra, hogy megértőbbek legyünk, de lehet, hogy mi magunk sem tudjuk, hogyan válhatunk azzá, hiába kérik tőlünk.

Gondolnánk-e, hogy egy-egy életelakadásunk – például párkapcsolati nehézségek, válás, céltalanság, depresszió, munkahelyi válság, betegségek stb. – mögött fel nem dolgozott vesztességeink, „meg nem gyászoltság” húzódik?

Asztrológia az önismeretbenÉrezted már úgy, hogy nincsenek céljaid, hogy csak úgy sodródsz a világban? Vagy azt, hogy fogalmad sincs, hogyan valósítsd meg kitűzött célodat? Jól jönne egy kis segítség céljaid eléréséhez? Akkor ez a te workshopod!

grafologia

A kézírás testünk mozdulatainak a papírra levetített képe. Izmaink minden apró rezdülésében legbensőbb lelki tartalmaink is benne rejlenek. Tudatalattink kincsei fejeződnek ki az írás során használt izmok segítségével, mely kincsek megismerése óriási lehetőséget jelent számunkra, hogy teljesebb képet alkothassunk önmagunkról.

Antropozófus orvoslásAz antropozófus orvoslás az akadémiai orvoslás gyógyító tevékenységének jó kiegészítője. Ugyanakkor fontos tudni, hogy az antropozófus orvos munkája a szellemtudomány alapjaira épül.

Asztrológia az önismeretbenAz Önismereti Asztrológia segít, ha krízisbe kerültünk, ha nem tudunk dönteni, ha elakadtunk a párkapcsolatunkban. Segít akkor is, ha nem találjuk a hivatásunkat vagy keressük a helyünket a világban.
Idei kiemelt témánk: sors és szabad akarat.

enneagram

Szeretnéd tudni, miben vagy egyedi? Szeretnéd megismerni a másik gondolkodásmódját? Szeretnéd pár perc alatt megtudni, hogy mit várhatsz a másik embertől? Szeretnél jó emberi és üzleti kapcsolatokat? 

Ha igen, akkor az Enneagram workshop neked való!

Sorsfordulók az életutunkon„Miért pont velem történik?” – kérdezzük gyakran. Az életünkben bekövetkező nagy sorsfordulókat gyakran krízisként éljük meg. Számos élethelyzetben, amikor a korábbi generációk ünnepeltek volna, mi megijedünk, elkeseredünk. Pedig az életkrízisek felemelkedésünk lehetőségei, ugródeszkái is lehetnek.

 

Biológiai fogászat – fogászati problémák és lelki hátterük

A biológiai fogászat holisztikusan tekint az emberre. Általános tüneteink és szájüregünk állapota szervesen összekapcsolódik, így a fogászati kezelések kihatással lehetnek egész szervezetünk változásaira, gyógyulására.

Minden önfejlesztő módszer és könyv egyetért abban, hogy a pozitív kép magunkról és a világról alapvető fontosságú a fejlődésünkben. Miért vagyunk hajlamosak mégis a negatív hozzáállásra?

Kevesen tudják, hogy az ásványi anyagok jelenléte vagy hiánya nemcsak a testi állapotra, hanem az érzelmekre, a pszcihére is jelentős hatással van. Hiszen ahogy a lélek befolyásolja a testi működést, úgy a test is befolyást gyakorol a lélekre.

ELŐADÁSOK
Tovább +

ELŐADÁSOK

Müller Péter  ·  Prof. Dr. Bagdy Emőke
Laár András ·  Váradi Tibor

SZTÁRVENDÉGEK, KONCERTEK
Tovább +

SZTÁRVENDÉGEK, KONCERTEK

Szinetár Dóra  ·  Fool Moon
Kövi Szabolcs

GYERMEKPROGRAMOK
Tovább +

GYERMEKPROGRAMOK

kézműves foglalkozások  ·  koncertek
bábjáték  ·  meseösvény

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>KONZULTÁCIÓK</span>
Tovább +

KONZULTÁCIÓK

kineziológia, asztrológia, masszázs,
biológiai fogászat, Bach-virágterápia,
Dr. Voll-féle állapotfelmérés,
nehézfém- és allergiakivezetés, művészeti munka, homeopátia, íriszdiagnosztika

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>WORKSHOPOK</span>
Tovább +

WORKSHOPOK

szépségápolás, családállítás, enneagram, gerinctorna, életútelemzés, grafológia,
böjt és tisztítókúrák, tanulási blokkok, allergiák kezelése, szenvedélybetegségek

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>SZABADIDŐS PROGRAMOK</span>
Tovább +

SZABADIDŐS PROGRAMOK

önismereti utca felnőtteknek, zenesátor, hagyományok sátra, társasjáték sátor, környezetvédelmi sátor, bűvészshow,
dúlasátor és gyermekjátszó, zsonglőrök

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>REFORMÉTEL-KÓSTOLÓK</span>
Tovább +

REFORMÉTEL-KÓSTOLÓK

receptklub, ételkülönlegességek,
édes és sós sütemények, vegán torták,
tej- és tojásmentes fagylalt,
bio vattacukor, bio pattogatott kukorica és sok más, tisztán növényi finomság

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>VÁSÁR, KIÁLLÍTÓK</span>
Tovább +

VÁSÁR, KIÁLLÍTÓK

egészséges életmódhoz kötődő különböző termékek

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>VIDEÓK</span>
Tovább +

VIDEÓK

Látványos videók idei és korábbi fellépőinkről, programjainkról

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>PLAKÁTPÁLYÁZAT</span>
Tovább +

PLAKÁTPÁLYÁZAT

Ez évben is meghirdettük országos plakátpályázatunkat

<span style='font-size:100%;font-weight:bold;'>MEGKÖZELÍTHETŐSÉG</span>
Tovább +

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Hogyan közelíthető meg a fesztivál helyszíne?

VISSZA új