A kézírás testünk mozdulatainak a papírra levetített képe. Izmaink minden apró rezdülésében legbensőbb lelki tartalmaink is benne rejlenek. Tudatalattink kincsei fejeződnek ki az írás során használt izmok segítségével, mely kincsek megismerése óriási lehetőséget jelent számunkra, hogy teljesebb képet alkothassunk önmagunkról.

„Az írás nem más, mint önmagunk olvasása.”

 A workshopon részt vevők megtapasztalhatják, hogy az írásra másképpen is lehet tekinteni, mint pusztán a gondolatok rögzítésére és közlésére szolgáló folyamatra. Rövid ízelítőt kapnak abból, hogy hogyan működik a grafológia és hogy ezt hogyan használhatják fel fejlődésükhöz.

Szeretettel várom a workshopon:
Barna Zoltán


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.