A workshopon megtudhatjuk, milyen a jó mese és hogyan hat az ember lelkére? Mire adhat megoldást és hogyan működik személyes varázsmesénk? Hogyan jön létre a számunkra szükséges mese története? Hogyan dolgozunk az interaktív transzformációs mese-csoportban? 

A transzformációs meseírás lényege, hogy egyszerűen a magyar népmesékből ismert jellegzetességeket és szerkezetet követjük. Saját szerzeményű mesénk szimbólumai pedig pontosan tükrözik aktuális lelki folyamatainkat.

Mesénk olyan, mint egy animációs film: a mesebeli történet a képek és szimbólumok nyelvén mutatja meg, hogy valós életünkben milyen erényeinkre, erőinkre támaszkodhatunk, miben bízhatunk, és hogy hol vagyunk elakadva, mi blokkolja élethelyzetünk megoldását. Mesénk megmutatja, miben és hogyan tudunk aktuálisan továbblépni. Mindezt úgy éljük meg, hogy a mesénk világából nem kell kilépnünk, mégis csodás változásoknak lehetünk tanúi normál hétköznapi életünkben… mert beindulnak a dolgaink.

Szeretettel várjuk a workshopon:

Korpuszné Szedlmayer Beáta és Korpusz Sándor


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.