A fesztiválról

A fesztiválról2020-02-14T11:17:13+00:00

Június első vasárnapján immár tizenhetedik alkalommal várja látogatóit a testi-lelki-szellemi egészség egyik legnagyobb, legszínesebb és legátfogóbb hazai rendezvénye, a Napfényes Fesztivál.

A fesztivál programjának gerincét idén is a nagyteremben zajló előadások jelentik, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út újabb titkait, rejtett összefüggéseit. Idei fellépőink között üdvözölhetjük Müller Péter írót, prof. dr. Bagdy Emőke pszichológust, Váradi Tibor természetgyógyász és vallásbölcsészt, Bóna László homeopátiás tanácsadót, valamint Grandpierre Atilla csillagász, zenész és írót.

A mélyebb témák közötti lazításként színvonalas művészeti produkciók várják a közönséget szintén a Nagyszínpadon: Szabó Ádám harmonikavirtuóz koncertje, Koós Réka és Egyházi Géza musicalénekesek duettje, Galambos Fecó bűvészműsora, Gaia & Lenni akrobata- és zsonglőrshowja, illetve a nap végén Kövi Szabolcs fuvolaművész vetítéssel egybekötött zárókoncertje.

Az idei fesztivál újdonsága a Pódiumszínpad, melyen környezetvédelmi, alternatív pedagógiai és az egészséges életmódot a sport szemszögéből vizsgáló témákról lesznek rövidebb előadások és kerekasztal-beszélgetések. Fellép az Ökoanyu-ként ismert Nagy Réka, a „Dobd ki a szemetest” c. könyv szerzője, Tóth Andi, Karkus Ottó Waldorf-pedagógus, illetve Varga Balázs táplálkozási szakértő és blogger. Az előadások végén itt a közönség is kérdezhet!

A rendezvény egyedülálló programjai az önismereti és természetgyógyászati témájú egyéni konzultációk, illetve csoportos workshopok, melyekért – a kedvező árú belépőjegyen felül – nem kell külön fizetni. Ízelítő a kínálatból: kineziológia, nehézfém és allergia állapotfelmérés, természetes szépségápolás, különféle masszázstechnikák, holisztikus fogászat, önismereti asztrológia. Játékos önismeretre ad lehetőséget a szabadtéren felállított önismereti utca, emellett művészeti foglalkozások is várják az alkotni vágyókat.

A fiatalabbakra is gondoltunk: a szabadtéri Gyermekszínpadon neves fellépők gondoskodnak az élményzuhatagról a kisebb látogatóink számára: Kovácsovics Fruzsina, valamint a Katáng Zenekar koncertje, a népszerű Mazsola és Tádé bábjáték, Galambos Fecó gyermek bűvészműsora, valamint a Manócska Társulat produkciója. A park területén emellett számtalan kreatív és ügyességi feladat vár kicsiket és nagyokat egyaránt. A Napfényes Fesztivál így valóban egy családi rendezvény, melyen minden korosztály megtalálja a számára érdekes elfoglaltságot!

Jöjjenek el és töltődjenek, tanuljanak, kóstoljanak egészséges finomságokat, nézzenek szét a vásárban, játsszanak, mosolyogjanak – legyenek Önök is részesei a csodának!

Hívja el családját, barátait, ismerőseit is a rendezvényre!

A kedvező árú belépőn felül egyik programért sem kell külön fizetni.

A Fesztivált létrehozó több mint 300 önkéntes nevében:
a szervezők

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü