Alapítványunk közhasznú tevékenységet folytató nonprofit szervezet.

Célunk az emberek testi-lelki-szellemi harmóniájának elősegítése. Ennek érdekében rendszeres előadásokat és tanfolyamokat szervezünk az öngyógyítás, a természetes életmód, az önismeret és a szellemtudomány témaköreiben.

Kiadványaink között megtalálhatók az előadásokról készült felvételek CD-n és DVD-n, a fenti témákhoz kapcsolódó könyvek és füzetek, valamint a Manifesztum című kéthavilap. Megjelent könyvsorozataink: Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai 1–3., Az evangéliumok spirituális értelmezése 1–4., szellemtudományi sorozat (4 kötet).

Fő tevékenységünk mellett rendszeres karitatív tevékenységet is végzünk kórházlátogatás, nagycsaládosok számára ruhagyűjtés, hajléktalanok részére ruha- és ételosztás, illetve erdőtakarítás formájában.

Minden évben megrendezzük a Napfényes Fesztivált, a testi-lelki-szellemi egészséget népszerűsítő, ebben a témakörben az egyik legnagyobb és legrangosabb hazai rendezvényt.

Tevékenységünket támogatásokból, adományokból, illetve rendezvényeink és kiadványaink bevételeiből fedezzük. Amennyiben szeretné alapítványunk munkáját támogatni, annak összegéről – mely adóját csökkentheti – igazolást állítunk ki.

Napfényes Élet Alapítvány
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26., mfszt. 1.
Tel./fax: (1) 311-9999, mobil: (30) 311-9999
info@napfenyes.hu, www.napfenyes.hu
Bankszámlaszám: OTP 11709002-20121060
Adószám: 18095056-2-41