Előadók

Előadók2019-04-04T10:11:12+00:00

Prof. Dr. Bagdy Emőke

pszichoterapeuta

A „lelki önkarbantartás” (pszichofitness) jeles hazai képviselője, magával ragadó stílusú előadó és író. Könyvei és médiaszereplései révén a pszichológiai ismeretek terjesztésének egyik úttörője.

Müller Péter

író, előadó

A hazai spirituális irodalom egyik legismertebb és legnépszerűbb alakja. Könyvei minden kétséget kizáróan az utóbbi évtizedek legsikeresebb ezoterikus kötetei közé tartoznak. Színpadi műveit külföldön is számtalan helyen előadták.

Váradi Tibor

természetgyógyász, vallásbölcsész

Rendszeres előadásai igen széles spektrumot fognak át a természetes életmódtól az önismereten át a spirituális témákig. Eddig 11 könyve jelent meg, közérthető stílusa miatt gyakori vendége televíziós és rádiós műsoroknak.

Tarr Bence László

filozófus, író, tréner

Kulturális antropológus, okleveles tűztréner mester, író, szervezetfejlesztő tanácsadó, hosszútávfutó – egy igazán sokoldalú, a világot sok nézőpontból ismerő ember, aki ezúttal a lényeglátásról tart előadást.

Dr. Tamasi József

belgyógyász orvos, természetgyógyász

„Csoda pedig rengeteg van. A legnagyobb csoda a felébredő öngyógyító képesség. Mindig azon vagyok, hogy felébresszem.” – vallja Tamasi doktor, aki az elmúlt közel 40 évben a természetgyógyászat szinte minden ágával megismerkedett. Praxisa mellett kutatóként és íróként is aktív.

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü