Dr. Tamasi József

Dr. Tamasi József

belgyógyász orvos, természetgyógyász

„Mindig az volt az álmom, hogy beteg embereket gyógyítsak, de ehhez képest az első kórházi élményeim lehangoltak. A kórházban többnyire ugyanazokat az embereket láttam újra és újra, miközben időleges segítséget kaptak tőlünk orvosoktól néhány hétre, vagy néhány hónapra, majd ugyanazokkal a problémákkal tértek vissza. A természetes gyógymódokkal van igazi sikerélményem. Minden baj így sem gyógyítható meg, de ami meggyógyul, az tartósabban meggyógyul.

A természet csodálatos. Mindennek megvan benne az értelme, a helye és az értéke. A betegségnek is. Ha valaki felismeri a betegsége értelmét, akkor hiszem, hogy meg is gyógyul. A vaknak és a süketnek hiába üzen a betegsége, nem látja, nem hallja, ezért egyre nagyobb jeleket kap, hogy vegye már észre, és persze egyre betegebb lesz. A súlyos betegségek már ezen az úton sem mindig gyógyulnak, de ilyenkor is sok segítség adható.

A természetgyógyászat valódi gyógyulást hozhat. Művelése legalább akkora szakmai tudást igényel, mint a sebészet, a belgyógyászat, vagy a hematológia gyakorlása. Sokan fognak hozzá csekélyke tudással, és ők is úgy nevezik természetgyógyászat.

A gyógyítás óriási titok. Meddig mehetünk el, hogy még az isteni játszmába ne avatkozzunk bele. Szabad-e szervet átültetni, mellet nagyobbítani, tudattalan életét géppel tartósan fenntartani? A természetgyógyászat nem erőszakol semmit, de megadja a maximális lehetőséget a szervezetnek, hogy magára találjon. Csodálom a modern orvoslás eredményeit, élek vele, és igyekszem kiegészíteni azokat.”

Dr. Tamasi József előadása 10 órakor kezdődik a Nagyszínpadon

Forrás és további információk: www.tamasidr.hu

 

2020-03-10T16:08:21+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü