Tarr Bence László

Tarr Bence László

filozófus, kulturális antropológus,
szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner

Ízelítő az előadás tartalmából:

„Ki ne ismerné Antoine de Saint-Exupéry: Kis Herceg című kisregényének kulcsüzenetét: „Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” De hol van ez a láthatatlan dimenzió? Hogyan és mit kell látni, vagy sokkal pontosabban szólva észre-venni? A XXI. század a látók helyett a „nézők” színterévé vált. A rengeteg adat és a belőlük konstruált információ robbanásszerűen formálta át mindennapjaink. Ma mindenki információs sztrádákon száguld, sokan biztonsági öv híján látszólag egy esztelen önsors-rontó végzet felé. Az „információs társadalom” egyre mélyebb lövészárkot ás a valódi spirituális értelemben vett értékes tudást és bölcsességet keresők és a pillant-érvényű villanófény-éltű, adatbányász szemléletű pragmatikus emberek közé. Feloldható-e ez a látszólagos ellentét? Mindkét világ polgáraként békét köthetünk-e lelkünkben? Ráismerhetünk-e – és ha igen, hogyan – arra, ami igazán lényeges? Az előadás lépésről lépésre vezet végig bennünk a megismerés fokozatos ösvényén, a lényegre tapintva.”

Tarr Bence László kulturális antropológus, okleveles tűztréner mester, író, publicista, szervezetfejlesztő tanácsadó, szenior humánfejlesztő tréner, business és life coach, sportember, hosszútávfutó, nemzetközi történelmi hosszúkard-vívó versenyző… és még ki tudja, mi minden más. A világ kevesebb mint 20 Tűzönjáró Instruktor képző Mesterének egyike, közülük pedig az egyetlen magyar származású. Több mint 20 éve dolgozik hagyományos és progresszív tréning- és humánfejlesztő eszközökkel, elsősorban multinacionális nagyvállalatok fejlesztő folyamatait támogatva.

Az elmúlt 10 évben élete egyik meghatározó elemévé a tűzönjárás lett, amely örök titokzatosságával teszi mindenki számára kézzelfoghatóvá magát az emberi csodát. Rengeteget tanulhatunk általa önmagunkról, és arról, mivé válhat minden ember, ha álmait és vágyait követve képes szó szerint mindezért tűzbe menni.

Gondolatvilágát és munkásságát több mint 100 megjelent cikkéből, filmjeiből, valamint a Tarandus Kiadó gondozásában megjelent Az Örök Élet Forrása esszékötetéből, illetve a Mindenek Ostroma verseskötetéből, valamint megjelent tanulmányaiból ismerhetjük.

Tarr Bence László előadása 16:30-kor kezdődik a Nagyszínpadon
Előadásának címe: „Csupán a Lényeget”

Forrás és további információk: www.napkapu.com/napkapu.html

 

2020-03-10T16:11:33+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü