Kovácsovics Fruzsina

„A koncerteken egy derűs, ismeretterjesztéssel átszőtt, interaktív utazásra hívom a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket — „rákapcsolódni” az apró örömforrásokra, jól érezni magunkat és közben gyerekszemmel szemlélni a világot. A nézőtér játszótérré változik, van együtt mondókázás, együtt éneklés, megtanítom a pingvintácot, sőt azt is, hogy mi mindenre jó a Hepperedeppe-heppendre varázsige…”

Fruzsit 2007-ben ismerte meg a közönség, amikor döntőbe került az RTL Klub tehetségkutató műsorában. Zenei pályafutása során hamar a gyerekek kedvence lett, hiszen ő is nagyon szereti a gyerekeket. Első lemeze Elfeledett mézescsók címmel jelent meg. Zenész társaival részben kortárs költők, Lackfi János és Szalóczi Dani verseit zenésítették meg, részben pedig „varázstolla” segítségével ő is írt dalszövegeket. A „gyökereket és szárnyakat” pedagógia elvét követve egyes dalai a magyar népzenei gyökerekből merítenek, mások multikulturális (folk, country stb.) zenei motívumokra építenek.

A Csillag születik felfedezettje a Gyerekszínpadon 15:30-tól ad elő egy csokorral népszerű dalaiból.

További információ: kovacsovicsfruzsina.hu

2019-04-30T06:33:10+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü