Manócska Társulat

„A mesék írása, azok heti többszöri eljátszása, a bábok készítése mindkettőnk szívügye, így arra gondoltunk, hogy nemcsak kisebb csoportoknak, oviknak bábozunk, hanem szélesebb körben is elvisszük a mesék szeretetét a gyerekhez. Így született meg Manócska Társulat!

Utazó bábszínházunk interaktív bábelőadásokat játszik bunraku jellegű, illetve párna bábokkal. Meséinket dalokkal, mondókákkal, hangszerekkel, zenével és drámajátékokkal színesítjük, repertoárunk folyamatosan bővül.”

A bábos duett „A három galiba liba” című előadásával várja a nagyérdemű legifjabb tagjait 12 órától a Gyermekszínpadon, mely egy kacagtató mesebábjáték három libával, sok gágogással, Morzsi kutyával, nem utolsósorban pedig közös bábkészítéssel!

A bábelőadás után ugyanis a gyermekek elkészíthetik a mesében látott egyik galiba liba kistestvérét, amit természetesen haza is vihetnek magukkal ajándékba. A puha zoknibábot a legkisebbek is el tudják készíteni. A gyerekeknek csak kitömni kell majd, no meg persze életre kelteni a kis libust. Így nemcsak a mese élményével lesznek a nézők gazdagabbak, hanem egy kézzel fogható ajándékkal is!

S hogy miről szól a mese? A három galiba kisliba gondol egyet és elindul kirándulni. Barátjuk, Morzsi kutya óva inti őket, hiszen a ravaszdi róka bizony libahúst kíván. Persze számtalan kalandba keverednek még útjuk során, és hogy elkapja-e őket a róka, vagy sikerül-e megmenekülniük, az csak a mese végén derül ki. Szereplők: Gi, Gá, Gigágá, a három galiba liba, Morzsi kutya, Cili cica, Róka Rudi, Briki és Breki, a két békatestvér, Gazdasszony.

További információ: manocskatarsulat.hu

2019-05-14T15:04:29+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü