Egyéni művészeti munka

A művészeti munka komoly gyógyító hatással van a lélekre és az érzelmekre.
A résztvevők megismerhetik, hogyan tudják megtalálni saját művészeti munkájukban gyógyulásuk kulcsait.

A fesztiválon bemutatandó terápiás munkában nem az adott probléma lerajzolásán van a hangsúly, hanem azon, hogy a résztvevő képes legyen egy feladatban megfigyelnie magát, hogyan működik, érez, gondolkodik.
Cél, hogy képes legyen megfigyelni a feladat során felmerülő nehézségeit, megfogalmaznia tapasztalatait. Bemutatjuk, hogyan képes túllépni ezeken a nehézségeken és a gyógyulás útjára lépni.
Bemutatjuk, hogyan dolgozhat Ön otthon, mi történik az egyéni, és mi a csoportos terápiás foglalkozások során. A művészetterápiához nincs szükség rajztudásra, vagy képességre, elég, ha le tudja írni a nevét.

Várjuk Szeretettel!


Fontos! A konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti konzultációkra 9 órától, a délutáni konzultációkra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely szakemberünkhöz, minden látogatónk legfeljebb egy konzultációra tud bejelentkezni.
A konzultációk ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!

2017-05-19T16:53:07+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü