Hajgyógyászat

A hajunk rövid időn belül reagál a szervezetünkben végbemenő változásokra.
A hajgyógyászat (trichológia) a hajszál és a hajhagymák elváltozását vizsgáló tudományág.
Ha ránézünk valakire, az egyik első dolog, ami szembetűnhet, az illető hajának az állapota. Akinek fényes, dús, ápolt haja van, az egészséget, vitalitást sugároz magából. Sőt, még ennél is többet elárul viselőjéről. A stressz, a nem megfelelő keringés, a dehidratáltság, a helytelen táplálkozás és életmód, a hormonális zavarok mind kihatnak a szervezetünkre, és végül szervezetünk tükrére, a hajunkra is. Kimutatható, hogy melyik szervünket érdemes támogatni, kímélni, szükség van-e salaktalanításra, a keringés javítására, megfelelő-e a felszívódás, kiegyensúlyozottan táplálkozunk-e.
A fizikai okok mögött azonban jelentős szerepe van lelkünk állapotának is. A hajgyógyászat ezen ágában kitérünk a hajproblémák mögötti lelki okokra is.


Fontos! A konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti konzultációkra 9 órától, a délutáni konzultációkra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely szakemberünkhöz, minden látogatónk legfeljebb egy konzultációra tud bejelentkezni.
A konzultációk ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!

2018-04-25T09:14:39+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü