A hajunk rövid időn belül reagál a szervezetünkben végbemenő változásokra.
A hajgyógyászat (trichológia) a hajszál és a hajhagymák elváltozását vizsgáló tudományág.
Ha ránézünk valakire, az egyik első dolog, ami szembetűnhet, az illető hajának az állapota. Akinek fényes, dús, ápolt haja van, az egészséget, vitalitást sugároz magából. Sőt, még ennél is többet elárul viselőjéről. A stressz, a nem megfelelő keringés, a dehidratáltság, a helytelen táplálkozás és életmód, a hormonális zavarok mind kihatnak a szervezetünkre, és végül szervezetünk tükrére, a hajunkra is. Kimutatható, hogy melyik szervünket érdemes támogatni, kímélni, szükség van-e salaktalanításra, a keringés javítására, megfelelő-e a felszívódás, kiegyensúlyozottan táplálkozunk-e.
A fizikai okok mögött azonban jelentős szerepe van lelkünk állapotának is. A hajgyógyászat ezen ágában kitérünk a hajproblémák mögötti lelki okokra is.


Fontos! A konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti konzultációkra 9 órától, a délutáni konzultációkra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely szakemberünkhöz, minden látogatónk legfeljebb egy konzultációra tud bejelentkezni.
A konzultációk ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!