Kineziológia

A kineziológia egy olyan szelíd és természetes terápia, melynek segítségével a legkülönbözőbb fizikai, energetikai vagy lelki problémák tárhatók fel és gyógyíthatók.

Számos ágazata van, melyek módszereikben vagy a gyógyítani kívánt életterület tekintetében térnek el egymástól. A Napfényes Fesztiválon a kineziológia több irányzatát is alkalmazzák a terapeuták.

Touch for Health (TFH) – érintés az egészségért
Ha a lelkünkben felborul az egyensúly, akkor energetikailag is kibillenünk, s mindez a fizikai testünkre is kihat: bizonyos izmaink elernyednek, míg mások túl feszesek és görcsösek lesznek. A TFH kineziológia célja az energetikai egyensúly helyreállítása: mivel az emberi test energetikai szintje a fizikai és a lelki szint között helyezkedik el, ennek helyreállításával harmóniába kerül a fizikai test és a lélek is. Egyszerű finomenergetikai technikákkal segít megérteni önmagunkat és helyreállítani belső egyensúlyunkat annak érdekében, hogy minden élethelyzetben jól áramoljanak az energiáink.

One Brain kineziológia
A One Brain összetettsége folytán alkalmas a tanulási nehézségek, a disz-zavarok (diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia) és az érzelmi stressz oldására; használható párkapcsolati, önértékelési, munkahelyi és családi gondok esetén; illetve pszichoszomatikus betegségek és szenvedélybetegségek gyógyítására is. A testtel, a lélek tudatos és tudatalatti részével egyaránt foglalkozik, ezáltal több szinten ér el oldást a páciensnél –  a One Brain módszer ezért különösen hatékonynak bizonyul az érzelmi stressz oldásában.

Educational Kineziology – Edu-K Brain Gym
Ez a rendszer a mozgást és a tanulást egy csodálatosan hatékony módszertanba foglalja össze. A tanulási nehézségeket gyakran valamilyen érzelmi feszültség váltja ki, amely gátolja az agy különböző részeiben, illetve a két agyfélteke között az energia szabad áramlását. A Brain Gym gyakorlatok ősi mozgásminták, amelyekkel energiát szabadítunk fel, így segítségükkel összehangoljuk a két agyféltekét, a test három térbeli kiterjedését, és a két alapvető érzékszerv (a szem és a fül) működését. E módszerek által egy adott célra hangolhatjuk a testünket és a teljesebb harmóniát teremthetünk életünkben.


Fontos! A konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti konzultációkra 9 órától, a délutáni konzultációkra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely szakemberünkhöz, minden látogatónk legfeljebb egy konzultációra tud bejelentkezni.
A konzultációk ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!

2017-05-19T16:47:42+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü