Sminktanácsadás

Egy nő sminkje akkor igazán jó, ha nem a sminket látjuk, hanem magát a nőt, a Dr. Hauschka sminktermékek használata pedig ezt teszi lehetővé. A smink készítmények az egyediség kiemelését szolgálják, illetve a nő belső szépségének külső megjelenését. Fontos megismernünk saját arcunkat, hogy tisztán lássuk, mit érdemes kiemelnünk a smink segítségével. Nem baj ha a vonásaink nem hibátlanok, lehet, hogy pont az lesz a szexepilünk, amivel nehezen barátkozunk meg. A szépítőszerek használatával kiemelhetjük egyéniségünket, hiszen minden nő különleges: a mosolya, a szeme, az élete.

A Dr. Hauschka sminktermékek kiemelik a női arc természetes szépségét. A termékek egyik különlegessége, hogy mentesek minden kémiai, illetve szintetikus illatanyagtól és tartósítószertől. Tartalmaznak viszont olyan különleges, a gyártó saját biodinamikus gazdaságából származó összetevőket, mint például a zsálya vagy a körömvirág.

Szeretettel várlak, ha szeretnél tanácsot kapni egyediséged, szépséged kiemeléséhez!
Barna-Herrer Dorottya


Fontos! A konzultációkra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti konzultációkra 9 órától, a délutáni konzultációkra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely szakemberünkhöz, minden látogatónk legfeljebb egy konzultációra tud bejelentkezni.
A konzultációk ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!

2019-05-15T13:18:14+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü