
Kovács Zoltán
vegán séf (Napfényes Étterem)
Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman! Tanuljon profitól! Kovács Zoltán konyhavezető, vegán séftől sajátíthatja el a vegán konyhaművészet alapjait!
A Napfényes Fesztiválon kóstolt először vegán ételt?
Netán járt már nálunk, a Ferenciek terén lévő Napfényes Étterem és Cukrászdában, ahol tisztán növényi alapanyagokból dolgozunk?
Receptklubunkon most ellesheti lépésről lépésre a legnépszerűbb vegán ínyencségek elkészítésének fortélyait, felmerülő kérdéseire is válaszolunk és természetesen a kóstoló sem marad el!
Kovács Zoltán, a Napfényes Étterem séfje:
„Több mint 15 éve tértem át vegán életmódra, és azóta a szervezetemet sokkal természetesebbnek, tisztábbnak, könnyebbnek érzem. Hivatásos szakácsként is kihívást jelentett az áttérés az új alapanyagokra, azok változatos és ízletes elkészítésére. Kitartásomban mély elhatározásom segített és adott erőt a folytonos megújuláshoz, és tudom, hogy eddigi életem egyik legmeghatározóbb, legbölcsebb döntése volt ez a teljes szemléletváltás az életmód és a konyhaművészet terén.
2008. óta irányítom a Napfényes Étterem konyháját, amely folyamatos fejlődésre, változásra ösztönöz.
Munkatársaimmal, barátaimmal azért dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson a vegán szemléletmód, a tiszta növényi táplálkozás előnyei. Igyekszünk úgy elkészíteni az ételeket, hogy azok gasztronómiai élményt is nyújtsanak, emellett egészségesek és táplálóak is legyenek.
Fontos,hogy mindannyian, akik a Napfényes Étteremben dolgozunk, a vegán életmódot követjük, mert hisszük, hogy így válhatunk igazán hitelessé és követendővé a világban.”
További információk: www.napfenyesetterem.hu