Kocogástól az Ironmanig – sikeres sportolók a vegánságról
(kerekasztal-beszélgetés)

Bíró Zsófi

gyógy- és pszichopedagógus, analitikusan orientalt gyermekterapeuta, ultrafutó

Az ELTE Gyógypedagógia-pszichopedagógia szakán diplomázott, majd a Testnevelési Egyetem rekreáció MSc szakán folytatta tanulmányait. Tanár, és a gyerekek mellett mindene a terepfutás is.

Száraz Dénes

színész, amatőr hosszútávfutó

Színészként már közismert, most azonban új oldaláról ismerheti meg a közönség Száraz Dénest, aki amatőr triatlonosként rendszeresen fut, néhány évvel ezelőtt két terep félmaratont is teljesített, valamint a budapesti nemzetközi félmaratont és a maratont is lefutotta. Mindezt vegán étrend mellett.

Beda Szabolcs

senior Európa- és világbajnok maratonfutó

2014-ben Európa-bajnokként, a következő évben világbajnokként állt a dobogó legfelső fokára. Nyolc éve vegán. Célja, hogy 2:30-on belül fussa a maratont, hogy ezzel is megmutassa: vegánként is lehet jó eredményeket elérni, sőt…
Kedvence a szilvás gombóc, a lecsó, a babos-paradicsomos tészta – és persze sok friss zöldség és gyümölcs.

Tóth Viktor

triatlonedző, többszörös bajnok terep-triatlonista és hosszútávfutó

Triatlon, futás, kerékpár, akadályfutás, Spartan, Running Warriors – edzőként és versenyzőként sokrétű sportági tapasztalata van, amit átad, az tapasztalaton alapul. Évtizedek óta növényi étrenden él és ezt ajánlja tanítványainak is.

Varga Balázs

alkalmazott táplálkozástudományi menedzser, vegán táplálkozási szakértő és blogger

Célja, hogy segítsen mindazoknak, akik szeretnének lefogyni, izmot építeni, egészségesen élni. Maga is rendszeresen sportol, fő sportága a streetworkout. Küldetésének tekinti, hogy  a növényi étrendről egyetemi tanulmányai során szerzett tudását és személyes tapasztalatait átadva hozzájáruljon ahhoz, hogy jobb világot teremtsünk magunknak, másoknak, környezetünknek.

2019-05-24T13:06:30+02:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü