Sztárvendégek, szórakozás

Sztárvendégek, szórakozás2019-04-04T10:07:10+00:00

Szabó Ádám

Az ismert és népszerű ifjú harmonikavirtuóz klasszikus és modern slágerek feldolgozásaival várja a nagyérdeműt, felejthetetlen koncertélményt ígérve!

Koós Réka és Egyházi Géza

A Madách Színház jeles művészeiből álló duett népszerű pop- és musicalslágerekkel készül a Fesztiválra, örökzöld dallamokkal megszólítva minden korosztályt.

Kövi Szabolcs fuvolaművész

„A harmónia, a lelki béke szerintem az Isten-keresés első lépcsőfoka. Az ezt sugalmazó zenének nagy haszna lehet egy olyan világban, amikor az embereknek egyre kevesebb idejük jut a lelkükkel törődni, a belső történéseikre odafigyelni.”

Gaia & Lenni: Akrobata- és zsonglőrduó show

Egy különleges páros, akik lélegzetelállító akrobatikus és zsonglőr mutatványaikkal ejtik ámulatba a közönséget. A Budapesten élő két külföldi artista műsora a kortárs cirkusz legjavából merít.

Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü