Gaia & Lenni: Akrobata- és zsonglőrduó show

Gaia & Lenni

A fesztivál programjában cirkuszi oldalról két Magyarországon élő külföldi artista, Gaia és Lenni mutatkozik be az Inspirál Cirkuszközpont képviseletében. Az olasz Gaia és a német származású Lenni találkozási pontja és egyben a közös alkotó munkájuk helyszíne is az Inspirál.

Duójuk sokoldalú cirkuszi tudásról tesz tanúságot, hiszen a műsorban többféle számmal is találkozunk: Gaia hajlékonysági és talajakrobatika számát, Lenni akrilgömbbel való manipulációját láthatjuk, valamint két közös számot, amelyben ízisz szárnnyal és zászlóforgatással, majd páros emelőakrobatika bemutatóval nyűgözik le a közönséget.

Az előadókról:

A német származású Lennart Paar útja az informatikától vezetett a zsonglőrködésen keresztül a cirkuszhoz. 2015 óta él Magyarországon és lép fel a Tűzmadarak társulattal. Fő területe a partnerakrobatika és a manipuláció.

Az Olaszországból érkező Gaia Santuccio 2016-ban csatlakozott a hazai cirkuszi közösséghez, miután lediplomázott a londoni Nemzeti Cirkuszművészeti Központban (National Centre for Circus Arts), ahol légi kötélre szakosodott elsősorban, bár fő szakágai közé tartozik a partnerakrobatika és a talajakrobatikának a tánc és hajlékonysági megközelítése is.

Produkciójuk a Nagyszínpadon 11 órától tekinthető meg.

További információk: www.facebook.com/INspiralkozpont, firebirds.hu/hu

2019-05-02T06:18:08+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü