Workshopok

Workshopok2017-05-24T15:59:22+00:00

Az igen népszerű csoportos műhelymunkák (workshopok) lehetőséget adnak látogatóinknak, hogy közelebbről megismerkedjenek számos természetgyógyászati, önismereti módszerrel, egészséges ételkészítési technikával, a művészetterápiával vagy éppen a szépségápolás holisztikus megközelítésével.


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

Videó a workshopokról

Újjászületés a párkapcsolatban

Az együttélés során fellépő nehézségek, krízisek legtöbbször változást, egyfajta megújulást kérnek tőlünk. Más területeken is megfigyelhetjük, hogyha valamit nem gondozunk, nem ápolunk, az elkezd amortizálódni, lepusztulni.

Szabadság, függetlenség, tudatosság

A szabadság nem azt jelenti, hogy azt csinálunk, amit akarunk, hanem inkább azt, hogy felismerjük a korlátainkat, és a megadott kereteinken belül próbáljuk kihasználni a lehetőségeinket. Amikor azt gondoljuk, hogy szabadok vagyunk, az azt jelenti, hogy legalább két lehetőség közül választhatunk.

Stresszoldás a hétköznapokban

Kevesen tudják, hogy a stressz maga nem negatív vagy pozitív dolog, hanem a szervezet reakciója a külvilág hatásaira. Megkülönböztetünk distresszt (negatív stressz, például a vizsgadrukk, a válás stb.) és eustresszt (pozitív stressz, például amikor nagyon szeretnénk valamit, vagy nagyon várunk valamit). Stressz hatására kezdünk aktívak lenni a világban. Ám ha a stressz...

Schüssler-sók testnek és léleknek

Egészségi állapotunk és betegségeink szoros kapcsolatban állnak a szervezetünkben található ásványi sókkal és azok eloszlásával. Egészségesek vagyunk, ha az arányuk kiegyensúlyozott; betegek vagyunk, ha valamilyen zavar alakul ki az ásványi anyagok eloszlásában.

Pénz, siker – Értékteremtés az életünkben

A pénz sokoldalú jelenség, hiszen életünk minden síkján jelen van. Érdemes tudatosan, helyes szemlélettel bánnunk vele, és feloldanunk öntudatlan szokásainkat e téren. Így elérhetjük, hogy a pénz ne korlátozó, kényszerítő erőként, hanem praktikus, életünket segítő eszközként működjön.

Önbizalom, magabiztosság, bizalom

Olyan pontokra találhatunk önmagunkban a workshop során, amelyeken ha változtat az ember, javulhat az önértékelése. Amennyiben pedig az önképünk rendeződik, az önbizalmunk is a helyére kerül. Így az életünk során a megfelelő időben a megfelelő helyre kerülünk.

Napfényes receptklub

Receptklubunkon most ellesheti lépésről lépésre a legnépszerűbb vegán ínyencségek elkészítésének fortélyait, felmerülő kérdéseire is válaszolunk és természetesen a kóstoló sem marad el!

Külső tartás – belső tartás, avagy a gerinc pszichoszomatikája

Ezen a workshopon azon lelki tartalmakkal ismerkedhetsz meg, amelyek nélkülözhetetlenek a gerinced egészséges működéséhez. Rátekintünk a gyakoribb gerincbetegségek lelki hátterére, így egyszerűen felismerheted majd, milyen tulajdonságokra van szükséged gerinced gyógyulásához.

Hajunk a belsőnk tükre

Tapasztalom szerint mindenki szeretné, hogy haja dús, egészséges és csillogó legyen, és ezért sok mindent megteszünk. Ugyanakkor bosszúságot okoz, ha hajunk zsírosodik, hullik, töredezik, és a gondokat sokszor nem oldják meg a hajápolási termékek.

Gyógyító művészet

A művészeti munka komoly gyógyító hatással van a lélekre és az érzelmekre. A workshopon egy közös gyakorlati példán keresztül bemutatjuk a művészeti munkában rejlő lehetőségeket.

Gyermekbetegségek homeopátiás gyógymódjai

A homeopátia holisztikus gyógymód, mely megfelelően alkalmazva kiegészíti vagy sok esetben ki is válthatja a nyugati orvoslás terápiás megoldásait. Gyermekek kezelésére különösen alkalmassá teszi az, hogy szelíd terápia, azaz helyesen alkalmazva nem okoz mellékhatásokat.

Grafológia – önismeret az írás tükrében

A kézírás testünk mozdulatainak a papírra levetített képe. Izmaink minden apró rezdülésében legbensőbb lelki tartalmaink is benne rejlenek. Tudatalattink kincsei fejeződnek ki az írás során használt izmok segítségével, mely kincsek megismerése óriási lehetőséget jelent számunkra, hogy teljesebb képet alkothassunk önmagunkról.

Gerinctorna – egyenesség és tartás az életünkben

Az egészséges élet alapja az egészséges gerinc. A gerinc testünk oszlopa, tartópillére. Nagyon fontos szervünk, az állapota kihat más szervekre is. Betegségéből számtalan más szervi rendellenesség következhet.

Elhunyt szeretteink elengedése

Gondolnánk-e, hogy egy-egy életelakadásunk – például párkapcsolati nehézségek, válás, céltalanság, depresszió, munkahelyi válság, betegségek stb. – mögött fel nem dolgozott vesztességeink, „meg nem gyászoltság” húzódik?

Elengedés, elfogadás, önelfogadás

Az elengedés belépés a való életbe, a jelen pillanatába, nyitottság az élet ajándékaira. Az elengedés egy döntés és egy folyamat egyszerre, egy bátor tett, mely kitartást és elköteleződést kér tőlünk önmagunk felé. Ez a téma mindannyiunkat érint, és bár van benne fájdalom és szomorúság, a folyamat végén mégis azt látjuk, hogy kincseket is tartogat.

A pajzsmirigybetegségek természetes gyógymódjai

A pajzsmirigy megbetegedései mára népbetegséggé váltak, ezért az ezzel kapcsolatos ismeretek mindenki számára fontosak lehetnek. A pajzsmirigy szervezetünkre gyakorolt hatása szerteágazó, amely miatt a megbetegedésének tünetei is nagyon sokfélék lehetnek. Sokszor nem is gondolnánk, hogy egyes panaszok mögött a pajzsmirigy hibás működése áll.

A Nap titkai az önismereti asztrológia tükrében – Az önazonosság útja

A születési jegyük kapcsán a legtöbben csak általános leírásokkal találkoznak. Az ezekben ábrázolt tulajdonságokra úgy tekintenek, mint amelyekkel már rendelkeznek. Azonban a jegy, amelyben születtél, jóval több, mint általános tulajdonságok halmaza. A Nap a legfontosabb égitest a születési képletünkben, a szív és az identitás hordozója! A Nap a születési képletben…

A mesék gyógyító ereje

A Meseterápia workshopon megtudhatjuk, milyen a jó mese és hogyan hat az ember lelkére? Mire adhat megoldást és hogyan működik személyes varázsmesénk? Hogyan jön létre a számunkra szükséges mese története? Hogyan dolgozunk az interaktív transzformációs mese-csoportban?

További érdekes cikkek az önismeret és az életmód témájában

A szorongás oldása természetes módszerekkel

A szorongás korunkban népbetegséggé vált. A civilizációs életforma révén minket érő testi-lelki stressz óriási mértékben van jelen a mindennapjainkban. Tanulj meg természetes stresszoldó módszereket.

Alvás és álmatlanság 1. rész

Alvás és álmatlanság. Az emberi szervezet szilárd táplálék nélkül akár több hétig is kibírja, alvás nélkül azonban csak pár napig.

Egészséges napfürdőzés

„A Nap az az éltető erő, az az ősorvosság, amely mindenek felett való, amely mindenki által hozzáférhető, és amelyet recept nélkül bárki megkaphat.”

Fejfájás

A fejfájás megelőzésének és gyógyításának természetes módszerei

Játszmák és szabadság

Az emberi élet egyik fő célja a szabadságban és az önállóságban való növekedés. Ismerd meg a szabadságodat akadályozó játszmákat.

Részletes program
Nyerje meg belépőjegyét!

KONZULTÁCIÓK

kineziológia • asztrológia • masszázs • biológiai fogászat • Bach-virágterápia • Dr. Voll-féle állapotfelmérés • nehézfém- és allergiakivezetés • művészeti munka • homeopátia • íriszdiagnosztika

WORKSHOPOK

szépségápolás • családállítás • enneagram • gerinctorna • életútelemzés • grafológia • meseterápia • böjt és tisztítókúrák • tanulási blokkok • allergiák kezelése • szenvedélybetegségek

SZABADIDŐS PROGRAMOK

önismereti utca felnőtteknek • zenesátor • hagyományok sátra • társasjáték sátor • környezetvédelmi sátor • bűvészshow • sportpálya • zsonglőrök

EGÉSZSÉGES ÉTELEK

receptklub • ételkülönlegességek • édes és sós sütemények • vegán torták • tej- és tojásmentes fagylalt • bio pattogatott kukorica • és sok más tisztán növényi finomság

VÁSÁR, KIÁLLÍTÓK

egészséges életmódhoz kötődő különböző termékek

RAJZPÁLYÁZAT

Ez évben is meghirdetjük országos rajzpályázatunkat

VIDEÓK

Hangulatos videók idei és korábbi fellépőinkről, programjainkról

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Hogyan közelíthető meg a fesztivál helyszíne?
 

 
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mail értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, valamint a termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írt tájékoztatást elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü