Anyagi helyzetünk javítása és bőségtudatunk erősítése meseterápiával

Anyagi körülményeink, lakásunk, pénzügyi helyzetünk, munkával kapcsolatos dolgaink, realitásérzékünk adják a kézzel fogható alapját annak, hogy megalapozzuk földi létünket. Ezek a témák mind az úgy nevezett gyökércsakra minőségei.

Mivel ezekre a területekre életünk első hét évének eseményei hatnak leginkább, felnőttként igen nehéz megdolgozni, átalakítani az esetleges elakadásokat.  Az alapvető létbiztonságunkat befolyásoló élményeket még teljesen öntudatlan csecsemőként és kisgyermekként éltük át, vagy szenvedtük el. Nagyon mélyen vannak tehát a lelkünkben azok az élmények, amelyek hatására kialakítjuk anyagi körülményeinket. Szintén itt gyökereznek azok a káros mintázatok, mint amikor például nem keresünk eleget, több a kiadásunk, mint a bevételünk, vagy a megélhetés miatt nem azt a munkát végezzük, amit szívesen csinálnánk.

A Sajátmese módszer varázslatos segítőnk abban, hogy lelkünk mélyéből kapjunk válaszokat és megoldási lehetőségeket egzisztenciális kérdéseinkre, méghozzá mesés, szimbolikus formában.
A foglalkozáson ízelítőt kaphatunk saját meséink bölcsességéből és gyógyító, teremtő erejéből. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt:
Korpuszné Szedlmayer Beáta és Korpusz Sándor


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-05-11T18:44:24+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü