Bizalom az emberi kapcsolatokban

Az életünk emberi találkozások sorozata, találkozásaink pedig igen sokfélék lehetnek. Ha szeretnénk kiértékelni a kapcsolatainkat, ezt sok szempontból megtehetjük. Az egyik ilyen – rendkívül fontos – szempont a bizalom.

  • Mit jelent a bizalom?
  • Lehet-fejleszteni a bizalmat?
  • Miben, kiben bízhatok meg, és miért?

A fenti kérdésekre bizonyára mindenkinek megvannak a saját válaszai, csakhogy ezek a válaszok sokszor csalódásokból, múltbeli sérelmekből fakadnak. Hogyan tisztíthatjuk meg a lelkünket, hogy újra képesek legyünk átélni, felépíteni a bizalmat az emberi kapcsolatainkban? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a workshopunkon, melynek mottója egy Fridrich Benesch idézet:

„Az igazi bizalom, nem az eredendő bizalom,hanem a megtisztított bizalmatlanság.”

Szerettetel várlak:
Gyetvainé Germann Annamária


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-05-11T18:51:35+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü