Boldogságmítoszok, avagy a valódi boldogság kulcsa

Az embert mindig is foglalkoztatta a boldogság titka. Mindenki keresi a saját boldogságát az életében és mindenkinek van egy hitrendszere, elképzelése, hogy hogyan találhatja meg azt. Egyes elképzelések működnek, mások viszont tévútra visznek. Ezen a workshopon olyan közkeletű boldogságmítoszokról (pl. „Boldog leszek, ha lesz párom, ha lesz pénzem, ha megtalálom a hivatásomat, stb”) lesz szó, melyekről sokan gondolják, hogy elvezeti őket a boldogsághoz, de a kutatások alapján már tudjuk, hogy nem hoznak tartós változást a jóllétünkben.

  • Létezik egyáltalán a nagybetűs BOLDOGSÁG?
  • Mi a valódi és tartós boldogság kulcsa?
  • Milyen téves hitrendszerek élnek bennünk a boldogságról?
  • Hogy alakultak ki a saját boldogságmítoszaink?
  • Mik a boldogságkeresés szabályai?

Többek között ezeket a kérdéseket járjuk körbe a workshopon.

Szeretettel várok minden érdeklődőt!
Csehi István


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-05-11T18:54:49+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü