Festésterápia pároknak – mélyebb megismerés szavak nélkül

“Egy kapcsolatban gyógyító erőket szabadít fel, gyógyító hatású a kölcsönös érdeklődés.”
Váradi Tibor

Egy jó párkapcsolat három alappillére a bizalom, az érdeklődés, és az elismerés, melyek közül ezen a workshopon az érdeklődés kerül a középpontba. Rövid bevezető után egy egyszerű rajzos gyakorlatot fogunk elvégezni a jelenlévő párokkal. A rajzolástól nem kell megijedni, itt most nem az lesz a lényeg, hogy szép képet alkossunk, hanem hogy a résztvevők közben megfigyelhessék saját magukat és a párjukat. Vajon a párja hogyan kezdi el a munkát, hogyan hoz döntéseket, hogyan képes váltani? Az is fontos lesz, hogy mennyire figyelnek egymásra, illetve hogy tudják akár szavak nélkül is megérteni egymást.

A workshop ideális azoknak, akik:

  • szeretnék elmélyíteni, megerősíteni a párkapcsolatukat;
  • arra vágynak, hogy jobban kommunikáljanak a párjukkal;
  • szeretnék mélyebb szinten megismerni a párjukat.

A foglalkozáson bárki részt vehet, akár egyedül, akár a párjával érkezik.

Szerettel várlak:
Szabó Norbert


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-05-11T19:07:06+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü