Legyél gerinces! – a gerincbetegségek lelki háttere

Ezen a workshopon azon lelki tartalmakkal ismerkedhetsz meg, amelyek nélkülözhetetlenek a gerinced egészséges működéséhez.
Rátekintünk a gyakoribb gerincbetegségek lelki hátterére, így egyszerűen felismerheted majd, milyen tulajdonságokra van szükséged gerinced gyógyulásához.

A köztudatban az áll, hogy a gerinc megbetegedéseit leginkább a túl puha ágy, rossz cipő, sok ülőmunka, környezeti rázkódások, hajolás…stb befolyásolják. Fontos tudnunk, hogy legalább olyan fontossággal bír a stressz és a lelki tényezők!
Például, ha félsz másokkal megosztani a véleményedet, vagy nem mersz felszabadultan beszélgetni egy társaságban, akkor ennek a feszültsége is problémákat okozhat a nyaki hetes csigolya területén. Ez később mindenképp befolyásolja a tartásodat és a megjelenésedet a világban.

Minden csigolya egészségét más-más lelki területek és minőségek befolyásolják.

A workshopon elsajátíthatod azon tudást, amellyel hatékonyan felveheted a harcot a gerincedet megbetegítő stresszhatások ellen.

  • Megnézzük a szervezettel és a szervekkel való szoros kapcsolatát és egymásra hatását.
  • Nevén nevezzük, mik azok a konkrét stresszek, félelmek, bizonytalanságok, amik a gerinc egyes szakaszait terhelik.
  • Megvizsgáljuk és átbeszéljük, hogyan alakul ki fejlődésünk és neveltetésünk által a belső tartásunk.
  • Arra is kitérünk, hogy mi gyógyítja meg a kialakult helyzetet és mit tehetünk érte.
  • Tapasztalatot szerzünk arról, hogy miként és milyen gyorsan hat a tartás a lélekre és fordítva.

Szeretettel várlak:
Jáki Zoltán


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

 

2019-04-30T12:22:17+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü