Gyermekkorban szerzett lelki sebeink gyógyítása

Szeretnéd tudni, hogy miért…

 • sikertelenek a (pár)kapcsolataid?
 • nem tud kiteljesedni az életed?
 • érzel folyamatosan szégyent önmagaddal kapcsolatban?
 • érzed úgy hogy “kicsinek” kell maradnod ahhoz, hogy szeressenek?
 • szenvedsz bűntudattól?
 • ítéled magad sikertelenségre?

Akkor ez a workshop érdekes lehet számodra!

Fontos megérteni, hogy a szülők, legfőképp az édesanya jólléte nagyon nagy hatással van a gyermekre, aki teljes mértékben függ az édesanyjától fizikailag, mentálisan és érzelmileg. Természetesen a legtöbb anya a legjobbat akarja gyermekének, de a saját születése és felnövekedése során ő is megélt sok olyan fájdalmat, hiányt, veszteséget, amit aztán egyfajta „lelki sebként” továbbad gyermekének. Amikor egy anyának gyermeke születik, úgy érezheti, hogy végre van valakije, aki feltétel nélkül szereti őt, a gyermeket pedig öntudatlanul ugyan, de elkezdni arra használni, hogy kielégítse saját gyerekkorában csorbult szükségleteit. Úgy is mondhatnánk, hogy a gyermekétől várja el azt, amit a saját édesanyjától nem kapott meg. Mivel a gyermek sérülékeny és túlélése az anyától függ, nincs sok választási lehetősége; vagy megfelel az anyjának és kielégíti a szükségleteit, vagy valamilyen módon fellázad ellene.

Ha felnőttként szeretnénk hozzáférni a bennünk rejlő erőhöz, akkor vállalnunk kell, hogy feltárjuk gyermekkori sebeinket és teljes mértékben felelősséget tudjunk vállalni a begyógyításukért.
Ez a munka számos kincset tartogat számunkra:

 • Megtanulunk bízni az életben, hogy megkapjuk tőle mindazt, amire szükségünk van. 
 • Elkezdjük biztonságban érezni magunkat a bőrünkben, és így vállalni tudjuk önmagunkat.
 • Képesek leszünk egészséges határokat felállítani, amelyek hozzásegítenek, hogy kibontakoztathassuk legteljesebb és legjobb önmagunkat.
 • Képesek leszünk egészséges (pár)kapcsolatokat kialakítani.
 • Tudatosabban és hatékonyabban kezeljük az érzelmeinket, melyek a bölcsesség és az információ forrásává válnak számunkra.
 • Stabil belső erőt fejlesztünk ki magunkban, ami lehetővé teszi, hogy feltétel nélküli szeretettel, támogatással és vigasszal forduljunk saját magunk és mások felé.

Szeretettel várlak a workshopon:
Köles Klára


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-05-09T12:34:09+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü