A művészeti munka komoly gyógyító hatással van a lélekre és az érzelmekre. 
A workshopon egy közös gyakorlati példán keresztül bemutatjuk a művészeti munkában rejlő lehetőségeket.

A résztvevők megismerhetik, hogyan tudják megtalálni saját művészeti munkájukban gyógyulásuk kulcsait. 

A fesztiválon bemutatandó terápiás munkában nem az adott probléma lerajzolásán van a hangsúly, hanem azon, hogy a résztvevő képes legyen egy feladatban megfigyelnie magát, hogyan működik, érez, gondolkodik.
Cél, hogy képes legyen megfigyelni a feladat során felmerülő nehézségeit, megfogalmaznia tapasztalatait. Bemutatjuk, hogyan képes túllépni ezeken a nehézségeken és a gyógyulás útjára lépni.
A workshopon bemutatjuk, hogyan dolgozhat Ön otthon, mi történik az egyéni, és mi a csoportos terápiás foglalkozások során.

A művészetterápiához nincs szükség rajztudásra, vagy képességre, elég, ha le tudja írni a nevét.

Várjuk Szeretettel!
Bereczné Győrfi Mónika


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.