Sorsunk jelzőpontjai a horoszkópban – avagy a holdcsomópontok titkai

A holdcsomópontok fontos jelzőpontok mindannyiunk horoszkópjában, melyek jelzik, hogy honnan jöttünk, milyen múltbeli tapasztalatokat hordozunk, és merre tartunk. Megmutatják, hogyan és mit érdemes tennünk, hogy abban növekedjünk, amiért születtünk. Amikor felmerül bennünk a kérdés, hogy mi az életfeladatunk, miben kell fejlődnünk, akkor minden esetben meg kell néznünk, hogy milyen jegyben, házban vannak a holdcsomópontok és milyen bolygóval kapcsolódnak. Ezek az információk fontos, a sorsunkra vonatkozó titkokat tárnak fel. A workshopon megtudhatod, hogy mik a holdcsomópontok, illetve azt, hogy hogyan tudnak közelebb vinni sorsod mélyebb megértéséhez.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!
Antal Péter


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

 

2019-05-11T19:12:53+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü