Hogyan termeld meg a táplálékod? – ökotudatos kertészkedés

A lehető legjobb megoldás az, ha közvetlenül, a saját kertünkben, vagy egy közösségi kertben termő zöldségekből, gyümölcsökből jutunk hozzá a szükséges tápanyagainkhoz. A workshop kulcsokat ad, hogyan lehet vegyszerek nélkül, mégis hatékonyan kertet művelni, bőséges és egészséges terményekhez jutni.

Egy kert hatalmas érték! Azon túl, hogy éltető tápanyagaink forrása, kapu a természettel való kapcsolódáshoz, a természetes körforgás helyszíne, kisebb és nagyobb állatok élőhelye, a biodiverzitás mini-palettája, amire rácsodálkozhatunk, amit testközelből megismerhetünk! Egy kert a természet színes, változatos, évszakonként más arcát mutató része, aminek az ember is része.

A workshopon az alábbi témákkal fogunk foglalkozni:

  • Talajjavítás
  • Növénytársítás, kerttervezés
  • Természetes növényvédelem
  • Komposztálás
  • Kertművelési módszerek

Kertészkedjünk minél többen!

Szeretettel várunk:
Soczó Krisztina és Buzogány Péter


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-05-11T19:09:51+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü