A női szépség harmóniája

„A nő szépsége nem a ruhákban rejlik, amiket hord, sem az alakjában vagy a frizurájában. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik, a nő igazi szépsége a lelkéből tükröződik.” (Audrey Hepburn)

A tökéletesség hajszolása napjainkra szinte állandósult, és ezek az elvárások nagyon nagy nyomást helyeznek a mai nőkre. Ennek próbálnak kétségbeesetten megfelelni minden területen. Manapság inkább a külső kerül fókuszba, és biztosan mindenkinek él a fejében egy kép arról, hogy a „tökéletes” nőnek vagy férfinak hogyan kellene kinéznie.

A nő szépsége azonban a belsejéből ered, a nőiességéből. Abból, hogy tudja magáról, hogy nő, és nem érzi szükségét annak, hogy ezt percenként bizonyítsa. Abból, hogy titokzatos, hogy nem olyan, mint a férfiak. A női szépség megfoghatatlan, személyre szabott, a külső és a belső harmóniája, teljessége. A belső sokkal fontosabb, mint a külső, de a külsőn segíthetünk, hogy megmutassa belső szépségünket.

Szeretettel várjuk a workshopon:
Barna-Herrer Dorottya és Csehi-Pogány Frida


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-04-30T13:13:15+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü