„Dönts Magad mellett”

Mi az, hogy önbizalom? Miért van rá szükségünk? Milyen életterületekkel függ össze?

Olyan pontokra találhatunk önmagunkban a workshop során, amelyeken ha változtat az ember, javulhat az önértékelése. Amennyiben pedig az önképünk rendeződik, az önbizalmunk is a helyére kerül. Így az életünk során a megfelelő időben a megfelelő helyre kerülünk.

Választ kaphatunk arra, …
• melyik életterületünk blokkolt jelenleg;
• melyek azok a tulajdonságaink (külsők és belsők egyaránt), amelyekkel rendben vagyunk, sőt szeretünk magunkban;
• milyennek látjuk magunkat a mindennapokban;
• milyen képünk van önmagunkról;
• ehhez képest milyennek látnak minket mások;
• vajon fedi-e egymást a kettő?

Amennyiben rendezett az önmagamról alkotott képem, magabiztossá válok. Elkezdek bízni magamban, az emberekben és a világban. Megváltozom én, a kapcsolataim és az életem. Minőségi életet tudok élni. Szeretném mindezt? Akkor ott a helyem!

A workshop végén pedig megtanulunk egy egyszerű módszert az önmotivációra.

Ha tehát problémád van az önbizalmad területén, és szeretnél változtatni rajta, mert már blokkolja egyes életterületeidet, szeretettel várlak a workshopra. Ha meglátod ezt a tájékoztatót és minden bátorságod elmegy attól, hogy ott legyél, akkor téged is szeretettel várlak erre az egy órára. Mindehhez csak arra van szükség, hogy egy óra erejéig dönts magad mellett!

Szerettetel várlak:
Gergelyné Borsi Mónika


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.