Találj rá a párodra! – önértékelés és kommunikáció az emberi kapcsolatainkban

Ha egyedül vagy és nem találod a párod, vagy van párkapcsolatod, de szeretnéd, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, akkor ez a workshop neked szól! Megfigyelések szerint a korunkban olya gyakori szingliségnek, illetve a párkapcsolaton belüli eltávolodásnak a legfőbb okai az alábbiak:

  • Szülőktől hozott káros hiedelmek, például „a férfiak gyengék, alkalmatlanok”.
  • Múltbéli szakítások, válások, szerelmi csalódások fel nem dolgozott sebei.
  • El nem engedett szerelmek, akikhez a lelkünk mélyén visszavágyunk.
  • A tökéletes nő, vagy férfi ideája, amihez mérve soha senki nem lesz elég jó.
  • Női és férfi szerepek felcserélődése.

Az emberi élet egyik alapvető célja a kapcsolódás: létezni annyi, mint kapcsolatban lenni. Az egyik legfontosabb dolog, ami két ember szeretetteljes kapcsolódását megakadályozza, az önbizalomhiány. Az önbizalomhiányos ember elrejti saját belső világát mások elől, nehezen mutatja meg valódi érzéseit, szükségleteit. Jellemzően inkább kapni akar, mint adni, és ennek érdekében hamar beindítja a manipulációs- és kommunikációs játszmákat, melyek megakadályozzák, hogy létre tudjon jönni a valódi, őszinte, szeretetteljes kapcsolódás a másik ember felé.

Szeretettel várlak, ha szeretnéd megérteni, miért vagy egyedül, vagy elmélyíteni már meglévő párkapcsolatodat!

Nagy Gábor Borisz


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-05-11T19:33:29+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü