Egészségi állapotunk és betegségeink szoros kapcsolatban állnak a szervezetünkben található ásványi sókkal és azok eloszlásával. Egészségesek vagyunk, ha az arányuk kiegyensúlyozott; betegek vagyunk, ha valamilyen zavar alakul ki az ásványi anyagok eloszlásában. A sejtjeinkben található sók elengedhetetlenek, ezek biztosítják szervezetünk számára a létfeltételeket, ezek határozzák meg a felépítésünket és a testi működésünket.

Gyógyulás akkor lehetséges, ha sikerül helyreállítani az egyensúlyt. Ehhez azokat az ásványi sókat kell alkalmazni, amelyek kapcsolatba hozhatók az adott betegséggel és a tünetekkel. Egy-egy só több problémára is megoldást jelenthet.

A workshopon röviden betekintést kaphatsz a 12 só lehetséges felhasználási területeibe, és azokba a jellegzetes fizikai és lelki tünetekbe, amelyek alapján könnyedén felismerheted, mire van szükséged a hétköznapokban, így segítve magadon, családtagjaidon és barátaidon.

Ezeket az ásványi sókat nem lehet túladagolni, alkalmazásuk 0-tól 99 éves korig ajánlott.

Gyere el egy gyorsan alkalmazható egészségmegőrző rendszer ismertetésére!

Szeretettel várlak:
Szikora Brigitta
kineziológus, Schüssler-só-tanácsadó


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.