Stresszoldás a hétköznapokban

Kevesen tudják, hogy a stressz maga nem negatív vagy pozitív dolog, hanem a szervezet reakciója a külvilág hatásaira. Megkülönböztetünk distresszt (negatív stressz, például a vizsgadrukk, a válás stb.) és eustresszt (pozitív stressz, például amikor nagyon szeretnénk valamit, vagy nagyon várunk valamit). Stressz hatására kezdünk aktívak lenni a világban. Ám ha a stressz…

 …hatása túl erős és hosszú ideig fennáll, akkor egy idő után a testet vagy a lelket megbetegítő tünetek jelennek meg.
A Napfényes Fesztivál workshopján egyszerű, otthon is elvégezhető gyakorlatokat mutatunk meg, melyek segítségével magunk is kezelhetjük és kiküszöbölhetjük a stresszt. Ez azért is nagyon fontos, mert a stressz által okozott betegségek száma korunkban egyre növekszik. Határidők nyomasztanak, elvárásoknak kell megfelelnünk, frusztráltak vagyunk. A stressz sajnos életmóddá vált.  
Ízelítő a workshop témáiból:

  • melyek a stressz legfőbb külső és belső okai
  • melyek a stressz testi és lelki tünetei
  • mi befolyásolja a stressztűrő képességet
  • milyen stresszkezelő gyakorlatokat végezhetünk bárhol egyszerűen és gyorsan.

Szeretettel várom a workshopon:
Pogány Zita


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2017-05-16T12:24:52+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü