Szívpanaszok a belgyógyász és orvos-természetgyógyász szemszögéből

A szívvel kapcsolatban jelentkező panaszok többnyire nagyon ijesztőek, hiszen előfordulhat, hogy valamilyen súlyos következményekkel járó állapot bekövetkeztére figyelmeztetnek. A workshop során egyrészt megismerkedünk a mellkasi panaszok hátterében álló leggyakoribb okokkal, másrészt áttekintjük, hogy a különböző tünetek jelentkezésekor mi a teendő. Ezen ismeretek birtokában a sokszor ijesztő tünet „eléri a célját” és a megfelelő lépések felé terel minket.

A fentieken túl szót ejtünk a szívbetegségek kialakulásának gyakori okairól, valamint megelőzéséről is.

Szeretettel várok minden érdeklődőt:
dr. Jakab Tibor
belgyógyász, antropozófus orvos


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-05-13T18:05:07+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü