Miért szokjunk le a szokásokról?

Úgy érzed, hogy a szokásaid rabja vagy? Szeretnéd elérni a céljaidat, de a szokásaid ellened dolgoznak? Mit kell tenned ahhoz, hogy mégis sikerrel járj?

A szokások apró döntések, amelyeket újra és újra meghozunk, illetve olyan tevékenységek, amelyeket nap mint nap megteszünk. Hogy mennyire vagyunk boldogok vagy  boldogtalanok az életünkben, az nagy mértékben függ a szokásainktól. Ha megtanulsz változtatni a rossz szokásaidon, akkor képes leszel átalakítani az életedet!

Mit kell tudatosítanod ahhoz, hogy bele merj, bele akarj vágni ebbe az elsőre lehetetlennek tűnő folyamatba? Hogyan alakítsunk ki jó szokásokat, melyek szinte maguktól visznek közelebb a céljaidhoz? A workshopon többek között ezeket a kérdéseket járjuk körbe! Gyere el, és kezdd el átalakítani az életedet!

Szerettel várlak:
Bereczné Győrfi Mónika


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-05-11T19:30:13+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü