Közel kerülni – tudatos felkészülés a szülés csodálatos eseményére

Az ember, és így a várandós anya felépítését is a test-lélek-szellem egysége jellemzi, ezért fontos, hogy a várandósság és a szülés során is mind a három részünkkel foglalkozzunk, gyógyítsuk. A legtöbb nőben ott él a vágy a természetes, háborítatlan szülés iránt, ez azonban számtalan kérdést vet fel. Hol, hogyan és mikor szüljünk, hogy ez minél inkább beteljesüljön? Kik segíthetnek ebben nekünk? Mit jelent a biztonság, az intimitás és a bizalom a szülés alatt? Hogyan készüljünk erre a szép eseményre? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ három dúla vezetésével, ugyanakkor együtt, egymást segítve.

Kiknek szól ez a workshop?

  • akik már szültek, vagy éppen most várandósok;
  • gyermekvállalásra készülő pároknak;
  • azoknak a nőknek, akik szeretnének gyermeket szülni, illetve azoknak a férfiaknak, akik érdeklődnek a gyermekvállalás iránt
  • mindenkinek, akit érdekel a szülés-születés témaköre

Szeretettel várunk:
Tonka Anna, Bödör Zoltánné, Pálffy Zsuzsanna
dúlák


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-05-10T13:12:18+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü