Viselkedésmintáink jókora részét a szüleinktől „tanuljuk el”, akár kedveltük őket, akár nem. A szülők egymás közti kapcsolata, illetve a szülőkkel való kapcsolatunk teremti meg a színpadot az életben az összes többi kapcsolatunk számára.

Amit láttunk, vagy bármilyen más módon érzékeltünk, az kihat az összes kapcsolatunkra: párkapcsolat, barátság, munkahelyi viszony stb.
A szüleinktől „tanult” gondolkodásmód, érzelmi reakció és viselkedésminta életünk minden területét befolyásolja. Ezért bármilyen sérülések is értek minket felnövekedésünk során, felnőttként nagyon fontos, sőt felelősségünk a szülőkkel fennálló kapcsolat rendezése a külvilágban, illetve a bennünk lévő szülői mintákkal.

Egy boldog gyermekkorhoz soha nincs későn, bármi is történt a múltban, az gyógyítható!
Mit tegyünk a szülői mintákkal?

  1.  A szülői mintákat ismerjük fel!
  2.  Fogadjuk el azokat!
  3.  Hozzunk döntést, hogy lemondunk azokról!
  4.  Alakítsunk ki saját, új mintákat!

A workshop kulcsokat ad, hogy meglássuk és átalakítsuk azokat a mintákat, amelyek életünk kezdeti szakaszában rögzültek, és azóta is befolyásolják választásainkat.

Szeretettel várlak:
Darai Dóra


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.