Tanulási nehézségek oldása kineziológiával

A tanulás természetes folyamat: velünk született képesség a világ és önmagunk megismerésére. Figyeljük csak meg a kisgyermekeket, milyen kíváncsian, örömmel fedezi fel a környezetét! A tanulás akkor veszíti el gyermeki könnyedségét, amikor valamilyen élmény hatására az öröm eltűnik ebből a folyamatból, idővel pedig megjelenhetnek a tanulási nehézségek, a figyelemzavar, a koncentrációzavar, az olvasási, írási, számolási problémák. Napjainkban rohamosan nő az iskolákban szorongó, nyugtalan gyerekek száma, akik sokat betegeskednek, és keveset mozognak. A nehézségek azonban az iskolák befejezésével nem érnek véget, hiszen az élet naponta hoz olyan élethelyzeteket (új munkahely, új elvárások, új párkapcsolat, stb…), ahol tanulhatnánk valamit, vagy alkalmazni kellene a már megtanultakat.

Workshopomon megismerkedhettek a tanulási nehézségek leggyakoribb okaival, illetve olyan gyakorlatokkal, melyek jól használhatók a nehézségek oldására. Ezek segítségével a tanulás újra örömtelibbé válhat, ami nagyban hozzájárul az életminőség javításához mind a gyermekek, mind a felnőttek esetében!

Szeretettel várok mindenkit:
Laukó-Biró Anna


Fontos! A workshopokra a helyszínen előzetes bejelentkezés szükséges a Jelentkezési Pultnál. A délelőtti workshopokra 9 órától, a délutáni workshopokra pedig 13 órától lehet jelentkezni! A korlátozott számú résztvevői helyet a jelentkezések sorrendjében osztjuk ki, és annak érdekében, hogy minél több érdeklődő juthasson be valamely workshopunkra, minden látogatónk legfeljebb egy workshopra tud bejelentkezni. A workshopok ingyenesek, a fesztivál belépőjegyén felül nem kell értük külön fizetni!
A workshop pontos időpontját a részletes programban találja.

2019-05-11T19:39:30+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü