Rövid sajtóhír 2019
(2087 karakter)

XVI. Napfényes Fesztivál – Családi nap a testi-lelki-szellemi egészség jegyében

2019. június 2., vasárnap, Dürer Rendezvényház (Budapest)

Június első vasárnapján immár tizenhatodik alkalommal várja látogatóit a testi-lelki-szellemi egészség egyik legnagyobb, legszínesebb és legátfogóbb hazai rendezvénye, a Napfényes Fesztivál.

A nap folyamán előadást tart Müller Péter író, Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichoterapeuta, Bóna László író, homeopátiás tanácsadó, Grandpierre Atilla csillagász, zenész, író és Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész. Az igényes szórakozásról gondoskodik többek között Szabó Ádám harmonikavirtuóz, Koós Réka és Egyházi Géza énekesek, Galambos Fecó bűvész és Kövi Szabolcs fuvolaművész.

Az idei fesztivál újdonsága a Pódiumszínpad, melyen környezetvédelmi, alternatív pedagógiai és az egészséges életmódot érintő témákról lesznek rövidebb előadások és kerekasztal-beszélgetések. Fellép az „Ökoanyu”-ként ismert Nagy Réka, a „Dobd ki a szemetest” című könyv szerzője, Tóth Andi, Karkus Ottó Waldorf-pedagógus, illetve Varga Balázs táplálkozási szakértő és blogger.

Ingyenes workshopok és természetgyógyászati konzultációk is várják a látogatókat. Ízelítő a kínálatból: kineziológia, nehézfém és allergia állapotfelmérés, természetes szépségápolás, különféle masszázstechnikák, biológiai fogászat, illetve önismereti asztrológia.

A gyermekek számára a szabadtér kínál változatos programlehetőségeket: gyerekkoncertek, kézműves foglalkozások, népi ügyességi játékok, meseösvény, zsonglőrök és imprósátor várja többek között az ifjabb korosztályt. A gyermekszínpadon fellép Kovácsovics Fruzsina, a Katáng Zenekar, valamint a Mazsola és Tádé produkciójáról híres Ametist Bábszínház.

A kínálat nem lenne teljes a reformétterem és -cukrászat egészséges finomságai, illetve témához kapcsolódó kiállítás és vásár nélkül, amely több mint ötven kiállítóval várja a vendégeket. A fesztiválhoz kapcsolódóan országos rajzpályázatot is hirdetünk, a legjobb alkotásokból a helyszínen kiállítást rendezünk.

Nyereményjáték és további részletek honlapunkon: www.napfenyesfesztival.hu

2019-05-16T13:44:28+00:00
Részletes program
Nyerd meg a belépőjegyed!
 

 
Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Váltsd meg a jegyed könnyedén! – Online jegyvásárlás

Értesülj időben a Napfényes Fesztivál előadásairól, programjairól és nyereményjátékairól,
iratkozz fel az e-mailes értesítőnkre!

Értesítést kérek!

Az „Értesítést kérek!” gombra kattintással hozzájárulsz, hogy a megadott elérhetőségeidre a Napfényes Élet Alapítvány tanfolyamait, termékeit és szolgáltatásait népszerűsítő hírleveleket küldjön, illetve hogy a megadott adataidat e célból kezelje. Kijelented, hogy jelen hozzájárulásod visszavonásával és a megadott adataid kezelésével kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat elolvastad és tudomásul vetted.

A Napfényes Fesztivál együttműködő partnerei:

A Napfényes Fesztivál támogatói
Napfényes Fesztivál Menü