Magyarországon folyamatosan növekszik az igény az egészségeges életmódot szolgáló termékek iránt. A BiOrganik Online Kft. az életmódjukon változtatni akaró embereknek és a már egészségtudatosan vásárló emberek számára szeretne minél nagyobb választékot nyújtani bio- és reformtermékeivel.

Tovább…

Cégünk, a Tiszta Energiák a Földért és Emberért Kft. küldetése segíteni az embereket tiszta, környezetbarát, megújuló erőforrásokkal előállítani az általuk felhasznált energiamennyiséget, ezáltal gyógyítani a Földet és segíteni önfenntartó családok, közösségek kialakulását.

Tovább…

A Napfényes Gyógyközpontot a Napfényes Élet Alapítvány hívta életre 2008-ban. Kiemelt célunk, hogy szelíd és természetes módszerekkel támogassuk a hozzánk fordulókat testi-lelki egészségük megteremtésében és megőrzésében.

Tovább…

Fontosnak tartjuk, hogy az egészséges életmód kedvelőinek megmutassuk, hogy az emberi szervezet számára szükséges gabonák és zöldségek felhasználásá- val mennyire ízletesen és változatosan lehet étkezni. Ételeinket ennek megfelelően tisztán növényi összetevőkből készítjük.

Tovább…

Cukrászatunkban lehetőséget kínálunk az egészséges életmódra törekvőknek és a hagyományos ízeket kedvelőknek egyaránt. Termékeink tisztán növényi alapanyagokból készülnek, így nem csak vegetáriánusok, de vegán étrenden élők is fogyaszthatják. Nem tartalmaznak tejet, tejtermékeket, tojást, tartósítószert, mesterséges színezékeket és állományjavítót.

Tovább…

Termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal támogatják a fesztivált: